Με 10 από τους 14 κόντρα σε ΑΕΚ ο Αστέρας στα Τρίκαλα

Από τους 14 που έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΚ στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς κυπέλλου (Σήμερα Τρίτη 10/1, 17.15) με ΑΟΤ στα Τρίκαλα είναι 10 παίκτες . 

Δεν είναι στην αποστολή οι Μανιάς,  Μάσα ,  Ντοναρούμα, Τσουκαλάς.

Η σύνθεση με ΑΕΚ:  Ντοναρούμα, Ίγκορ, Χαμντανί, Σελίν,  Γιαννούλης,  Δημούτσος (46′ Ιγκλέσιας),  Τσουκαλάς,  Τσιλιανίδης (75′ Iωαννίδης), Μάσα, Στανισάβλιεβιτς (69′ Καλτσάς), Μανιάς .

Η αποστολή : Κοζίσκι, Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Ντούντου, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιανός, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης .

Η αποστολή του Α.Ο. Τρίκαλα: Σιδεράκης, Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Αρναρέλλης, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Καμπλιώνης, Μαρουκάκης, Κατσαντώνης, Ρομπέρ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν  ως εξής:
ΘΥΡΑ 8: 5 ευρώ
ΘΥΡΑ 1: 7 Ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 10 ευρώ

Δύο νέοι υποχρεωτικά στις 18αδες

Για το κύπελλο ισχύει επίσης ότι: Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στη 18άδα για τις ομάδες της Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι (20) ετών είναι υποχρεωτική, από την πρώτη φάση μέχρι και τον Τελικό Αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλούμενων ποδοσφαιριστών.
Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από  01.01.1997 και εντεύθεν.