Α2 γυναικών Σε ματς παραμονής ο Ασκληπιός

Με μια ακόμη ήττα έκλεισαν την κανονική περίοδο οι γυναίκες του Ασκληπιός. Αυτή τη φορά έχασαν από τον ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-0 σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα ,αφού και οι δυο ομάδες τερμάτισαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και σε λίγες μέρες θα κλιθούν για να αγωνιστούν για την παραμονή στην κατηγορία μαζί με την ομάδα του ΓΣ Νίκαιας που συμπληρώνει την τριάδα.

Η ομάδα του Λαγκαδά ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν είχε πρόβλημα να επιβάλλει το ρυθμό της. Τα σετ,   20-25, 17-25, 11-25.
Έτσι το μόνο που μένει να μάθουμε είναι η σειρά των αγώνων μετά την κλήρωση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 05-02-2017 στη Θεσσαλονίκη.Να τονίσουμε οτι στο μίνι αυτό πρωτάθλημα οι ομάδες θα ξεκινήσουν με την εξής βαθμολογία:
ΑΣΚ Λαγκαδά 3  βαθμοί
Γ Σ Νίκαιας 2 βαθμοί
Α Σ Ασκληπιός 1 βαθμός
Όλοι   θα παίξουν με όλους σε διπλά παιχνίδια.
Α Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Μπόζιου, Κωστοπουλου (λ), Βουλγαράκη, Κόκκαλη, Κοτσίρα (λ), Σκέμπη, Παπαθεοδώρου, Σκέμπη, Χατζηχριστοδούλου, Λάιου, Γκιούρκη, Τζίκα, Σούλκο, Γεωργίου.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Γεωργιάδης):Μουράτι, Νικολαίδου, Τσαλκιτζή, Τορλαχίδου, Μουλαδάκη, Αντωνίου, Γκοσίδου, Μίχου, Στεργίου, Τσιούπα, Κατσιάκου,Αργυρίου(λ), Νερσέσοβα(λ).