Ακαδημία 1/ H πρώτη Τρικαλινή Ακαδημία με εργομετρικά μηχανήματα

H Aκαδημία 1 Τρικάλων, απέκτησε τα δικά της εργομετρικά μηχανήματα και είναι η πρώτη στο Νομό που διαθέτει τέτοιο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Νεαροί παίκτες της Ακαδημίας, πέρασαν εργομετρικά τεστ repeated sprint ability με  φωτοκύτταρα , με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα που υπάρχει για την κατάσταση τους, έτσι ώστε να οριστεί με περισσότερη ακρίβεια το προπονητικό ερέθισμα που χρειάζεται κάθε ένα από τα παιδιά.

Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της ακαδημίας 1 και είναι η διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση των παιδιών.

Η πρώτη από τις πολλές κινήσεις που έρχονται ήταν και η απόκτηση των δικών της  εργομετρικών μηχανημάτων.

Στον εργομετρικό  εξοπλισμό, δεσπόζουν τα φωτοκύτταρα που  επιτρέπουν με τα κατάλληλα τεστ (rsa – repeated sprint ability, agility κτλ) να προσδιοριστούν τα περαιτέρω προπονητικά ερεθίσματα που ταιριάζουν στον κάθε παίκτη.

Παίκτες της ακαδημίας πέρασαν απ’αυτά τα τεστ εγκαινιάζοντας τόσο τα μηχανήματα, όσο και μια νέα φάση στην Ακαδημία 1 Τρίκαλα.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, ευχαριστούν  την διατροφολόγο Ελισσάβετ Πούλιου, συνεργάτιδα της ακαδημίας, που ανέλαβε τα σωματομετρικά τεστ (bmi, ποσοστό λίπους κτλ) και τον Σάκη Μακρυγιάννη για την τεχνική υποστήριξη στην λειτουργία των εργομετρικών.

Περισσότερο ευχαριστούν τους γονείς οι οποίοι συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία 1  διαβεβαιώνοντάς τους ότι η ακαδημία θα συνεχίσει με τις ίδιες διαθέσεις.