Ανακοίνωση και αγώνες της ακαδημίας Μετεώρων

Η Ακαδημία του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει πως την Μεγάλη Τετάρτη 12-4-2017 τμήματα της Ακαδημίας θα μεταβούν στην Καρδίτσα για να παίξουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας , με ώρα έναρξης 11:00 το πρωί.

Επίσης. δυο τμήματα της Ακαδημίας (Μπαμπίνι και Προτζούνιορ) θα παίξουν στον Πύργο με τα αντίστοιχα τμήματα του Πύργου την Τετάρτη το μεσημέρι ώρα 2:00.

Ανακοινώνεται ακόμη πως την Μεγάλη Τετάρτη, τα γραφεία της Ακαδημίας των Μετεώρων θα είναι ανοιχτά (2:15 με 3:15), για την εξόφληση των μηνιαίων συνδρομών πριν από την περίοδο του Πάσχα για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας.

Η έναρξη της Ακαδημίας  ποδοσφαίρου των Μετεώρων θα γίνει και πάλι την Τετάρτη 19 – 4- 2017.

 Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

«Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα» αποτελεί το καλύτερο Πασχαλινό δώρο…

 

«Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα», έχει δημιουργηθεί με πολύ κόπο, μεράκι και αγάπη από το Ιστορικό Σωματείο και παρουσιάζει και αναδεικνύει τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, αλλά και ιστορικές στιγμές της πολύχρονης πορείας του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου, το οποίο εφέτος συμπληρώνει, 88 ολόκληρα χρόνια ιστορίας!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια προ έξι μηνών, χάρη στην διαρκή και επίπονη ενασχόληση φίλων και μελών του σωματείου, με τη υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως «Σταγών και Μετέωρων»  και του ιδίου του Μακαριστού Μητροπολίτη Κυρού Σεραφείμ, των Ιερών Μονών των Μετεώρων, του Δήμου Καλαμπάκας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φυσικά των δεκάδων επιχειρηματιών της πόλης, αλλά και του εξωτερικού.

«Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα», αποτελεί ένα μοναδικό λεύκωμα που όμοιό του δεν υπάρχει για την ευρύτερη περιοχή και αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για τις εορτές του Πάσχα.

Το  μοναδικό λεύκωμα, θα το βρείτε στα Βιβλιοπωλεία:

–        Παπάντος

–        Ατραπός

–        Κολιός

–        Στο Κατάστημα “Agora”

–        Από την Διοικούσα Επιτροπή των Μετεώρων στα τηλέφωνα

6947 727403  &  6971 748451 και στο email: fcmeteora1929@gmail.com

 

  • Το λεύκωμα μπορεί να αποσταλεί κατόπιν τηλεφωνήματος ή με email σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό.