Αναλαμβάνει τον Α.Σ. Μετέωρα ο κ. Αθανάσιος Θώμος

Την οριστική του απόφαση ανακοίνωσε στην Διοικούσα Επιτροπή της ομάδος του ΑΣ Μετέωρα ο Πρόεδρος της Κρύας Βρύσης κ. Αθανάσιος Θώμος το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017.

Ο κ. Θώμος ενημέρωσε τηλεφωνικά τη Διοικούσα Επιτροπή, ότι η απόφασή του, με την σύμφωνη γνώμη των συνεργατών του, είναι να ασχοληθεί με τα διοικητικά των Μετεώρων, γεγονός που έγινε δεκτό με ιδιαίτερη χαρά από τη Διοικούσα Επιτροπή των Μετεώρων, η οποία είναι απολύτως σύμφωνη ως προς αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα, πολύ σύντομα θα γίνουν οι ενέργειες εκείνες ώστε να γίνει η μετάβαση από την Διοικούσα Επιτροπή στη νέα Διοικητική κατάσταση των Μετεώρων.

Η Γενική Συνέλευση των Μετεώρων θα γίνει μέχρι τις 20 Ιουνίου (λίγο μετά το μεγάλο τουρνουά που θα κάνει ο ΑΣ Μετέωρα 16-17-18-19 Ιουνίου στην Καλαμπάκα). Θα πραγματοποιηθεί Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της χρονιάς 2016-2017 καθώς δεν προβλέπεται εκλογική διαδικασία, αφού έγινε στις 28 Ιουνίου 2016 και η θητεία της Διοικούσας ήταν διετής, αφού αυτό έχει αποφάσισε η Γενική Συνέλευση. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τις εξελίξεις μετάβασης στη νέα διοικητική κατάσταση.

Θα πραγματοποιηθεί διεύρυνση του ΔΣ, με είσοδο σε αυτό του κ. Θώμου και όποιων επιλέξει να έχει δίπλα του ως συνεργάτες.

Τα μέλη της Διοικούσα Επιτροπής, εν συνεχεία, θα αποχωρήσουν από το Δ.Σ. ή θα παραμείνουν απλά ως αναπληρωματικά μέλη (εάν το επιθυμούν),  κατά την διαδικασία της συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα, εάν αυτό το επιθυμεί ο κ. Θώμος.

Είναι δεδομένο πως ξεκινά μια νέα περίοδος για την καλαμπακιώτικη ομάδα και είναι θετικό που τελικά ο κ. Θώμος έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδος της Καλαμπάκας. Αυτή η σκέψη γνωρίζουμε πως υπήρχε  ήδη από την περσινή χρονιά, αλλά δεν ευδοκίμησε για διαφόρους λόγους, που όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Φέτος, είναι ευχής έργον, αυτό που ήδη συμβαίνει και διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για το Καλαμπακιώτικο ποδόσφαιρο.

Η συνεισφορά όλων των υγειών δυνάμεων, παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου, φιλάθλων, επιχειρηματιών, του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μπορούν να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα για την ιστορική ομάδα Καλαμπάκας, που είναι η διάκριση και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η υποστήριξη των τμημάτων υποδομής και η δημιουργία όλων εκείνων των προοπτικών που χρειάζεται η ομάδα για να είναι ψηλά.

meteora24.gr