Ανεβαίνει και τρίτος αν δεν πάρει άδεια ομάδα της Σούπερ Λιγκ

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος και εξήγησε ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα πάρει την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα της ανόδου τρίτης ομάδας από τη Football League στη Super League: «Η Super League έχει πάρει την απόφαση όσες ομάδες δεν πάρουν την αδειοδότηση να καταλάβουν την τελευταία θέση στην κατάταξη. Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται. Αν βρεθεί και τρίτη ομάδα που δεν πάρει αδειοδότηση, τότε ανεβαίνει και η τρίτη της Football League. Αν υπάρξει και τέταρτη ομάδα που δεν αδειοδοτηθεί, θα ανεβεί και η τέταρτη ομάδα της Football League. Με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως και οι ομάδες που θα ανεβούν να αδειοδοτηθούν. Αυτήν την πληροφόρηση έχω από τη Super League γιατί το ρώτησα. Τους είπα, βεβαίως, πως πρέπει να βγάλουν και μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, και θα το κάνουν, γιατί υπάρχουν δικές μας ομάδες που ενδιαφέρονται».

Για το θέμα του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, Παπαδόπουλου: «Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Υπάρχει διοίκηση και προπονητής στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής να κάνουν τις διαδικασίες που θεωρούν σωστές και να απαντήσουν. Δεν θεωρώ ότι το έκανε εσκεμμένα. Έχετε εσείς αποδείξεις για το αντίθετο;».