Ανοίγει η σεζόν για τους Τρικαλινούς με το διασυλλογικό στίβου ανδρών-γυναικών στο Άργος Ορεστικό

Έντονη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών.

Συνολικά έξι όμιλοι θα γίνουν, με τους τέσσερις από αυτούς να διεξάγονται το Σάββατο και τους δύο την Κυριακή. Πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες , προκειμένου να ενισχύσουν τα σωματεία τους. Ήδη έχει διεξαχθεί ο 7ος όμιλος, που αφορά στα σωματεία της Κρήτης  , ενώ το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου, παράλληλα με την δεύτερη αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οι τρεις εναπομείναντες όμιλοι (8ος, 9ος, 10ος).

Στο Άργος Ορεστικό θα γίνει την Κυριακή ο 3ος όμιλος του διασυλλογικού πρωταθλήματος εκεί όπου θα ανοίξει τη χρονιά ο Τρικαλινός πρωταθλητής της ΓΕΑ Τρικάλων Κώστας Ζήκος στα 100 μέτρα (10.57)  και άλλοι πρωταθλητές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή του Γιώργου Αγορίτσα επίσης της ΓΕΑΤ στα 100 μέτρα (10.76) με τους δύο Τρικαλινούς να έχουν τους καλύτερους χρόνους πριν την εκκίνηση. Στα 400 μέτρα ο Βαγγέλης Καϊκης της ΓΕΑΤ, πάει με χρόνο 50.13 τον δεύτερο καλύτερο στην λίστα.

Στα 1500 Κατσιώπης, Λαγός, Μέρμηγκας , Ράγιας του Γ Σ Τρικάλων θα επιδιώξουν τα καλύτερα πλασαρίσματα.

Μάχες θα γίνουν και στις σκυτάλες με τους Τρικαλινούς συλλόγους να επιδιώκουν πρωτιές.

Στο ύψος από τα φαβορί Παπαγεωργίου και Παπακώστας του ΓΣΤ.

Ο Ζευς Τρικάλων θα μπει δυνατά στις ρίψεις , σφαιροβολία, , δισκοβολία, ακοντισμό, σφύρα  με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο)

3ος όμιλος – Άργος Ορεστικό