Αποστολίδης: «Είμαστε μία ομάδα που θέλει και μπορεί να διακριθεί»

Ο Μανώλης Αποστολίδης είναι ένας τερματοφύλακας με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία. Στα 34 του, φέτος, αγωνίζεται κάτω από τα γκολποστ των Τρικάλων και με την απόδοσή του εγγυάται σιγουριά και ασφάλεια για την ομάδα του. 

Στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή παρουσία της ομάδας του στην Τούμπα.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ μίλησε στη Mikriliga και τον Γιώργο Γεωργίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και τη φετινή σεζόν στον ΑΟΤ.

 

Για το παιχνίδι της Τούμπας και τη δική του απόδοση:

«Εντάξει ήταν ένα παιχνίδι με λιγότερο ενδιαφέρον λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, για εμάς ήταν μία πρόκληση. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, σε ένα τεστ με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Νομίζω πως ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς και δείξαμε σαν ομάδα ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο για φέτος. Προσωπικά για μένα, θα έλεγα πως παρουσίασα ένα καλό πρόσωπο, ήμουν σε καλή μέρα και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Η προσπάθεια, όμως, ήταν ομαδική. Όλοι μαζί παλέψαμε για το καλό της ομάδας».

Η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση τερματοφυλάκων της ομάδας:

«Εγώ έχω συνεργαστεί ξανά με τον γυμναστή μας, τον κύριο Ζαλαώρα. Τον γνωρίζω με γνωρίζει και έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ξέρει πολύ καλά τι να κάνει για να με κρατήσει σε φόρμα. Με βοηθά σε πολλά επίπεδα και μαζί δουλεύουμε σε πολύ καλούς ρυθμούς. Επίσης, να πω ότι έχουμε και μία εξαιρετική τριάδα τερματοφυλάκων. Τώρα ήρθε κι ένας νεαρός τερματοφύλακας, πολύ καλός με δυνατότητες. Έτσι, το επίπεδο είναι υψηλό κι αυτό μας βοηθά όλους».

Μπορεί ο ΑΟΤ να μείνει ψηλά μέχρι τέλους;

«Έχουμε όλα τα εχέγγυα, όλες τις δυνατότητες να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είμαστε μία ομάδα που θέλει και μπορεί να διακριθεί. Βέβαια, το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες με μεγάλες βλέψεις. Όμως, είμαστε κι εμείς μία από αυτές. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι δικοί του στόχοι:

«Ο δικός μου στόχος είναι να γίνομαι καλύτερος από σεζόν σε σεζόν. Με την απόδοσή μου να βοηθώ την ομάδα να φτάνει στη νίκη. Μέσα από την ομάδα, άλλωστε, βελτιώνεσαι και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Αυτό ακολουθώ και με βάση αυτό αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι».