Δεν συνεχίζει στον Ασκληπιό η προπονήτρια Σοφία Παναγιάρη

Μετά από 2 άκρως επιτυχημένες σεζόν που ήταν και οι καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου (2015-16: 5η θέση στην Α2 γυναικών ,3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων,3η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ, 2016-17: 4η θέση στην Α2 γυναικών και συμμετοχή στους αγώνες κατάταξης για την preleague ) o ΑΣ Ασκληπιός και η προπονήτρια κ.Σοφία Παναγιάρη αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Α.Σ Ασκληπιός ευχαριστεί την κ. Παναγιάρη για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία της με τον σύλλογο και της εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι κάποτε στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…
Λήξη σεζόν
DSCN0148
Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 το ΔΣ του ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας για μια ακόμη χρονιά και μας βοήθησαν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.
Τις αθλήτριες του συλλόγου ,μικρές και μεγάλες που μας πρόσφεραν αμέτρητες συγκινήσεις ,πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Τις προπονήτριες του συλλόγου κκ Παναγιάρη Σοφία, Κοτσίρα Δώρα, Γεωργοπούλου Αθηνά,Τόλλιου Ελένη,Ραντοφσκα Βικτωρια για τις ώρες που αφιέρωσαν για τον σύλλογο μας.
Τον Δήμο Τρικκαίων και τον Δήμαρχο κ.Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία
Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων κ τον Αντιπεριφεριαρχη κ.Μιχαλάκη και τους συνεργάτες του
Τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Κατσιμίδου για την κατανόηση και την αμέριστη βοήθεια καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Όλους τους γονείς των παιδιών οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν ότι πιο πολύτιμο έχουν, τα παιδιά τους
Και τέλος όλους και όλες όσους μας συμπαραστάθηκαν και αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και ήρθαν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών μας ,μικρά κ μεγάλα.
Σας ευχόμαστε όλους καλό καλοκαίρι,υγεία προσωπική και οικογενειακή και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο όπου θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα μας στην Α2 κατηγορία με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση και αγάπη για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για περισσότερες συγκινήσεις, περισσότερα χαμόγελα ,περισσότερες χαρές. Καλό καλοκαίρι.