Δεν σκοράρουν ούτε με…αίτηση στον ΑΟΤ

Τα 16 γκολ που έχει σημειώσει ο Α Ο Τρίκαλα σε 24 αγώνες πρωταθλήματος αποτελούν ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία της ομάδας.

Την φετινή περίοδο η ομάδα δεν σκοράρει ούτε με …αίτηση και αυτό δείχνει το μεγάλο πρόβλημα  στην γενικότερη αγωνιστική παρουσία αυτής της ομάδας έτσι όπως σχεδιάστηκε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες δύο σεζόν τα Τρίκαλα είχαν τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας ο οποίος έβαλε 38 γκολ σε δύο χρονιές , τον Νίκο Κουσκουνά. Ενώ την περσινή περίοδο η ομάδα είχε και τον δεύτερο σκόρερ στο πρωτάθλημα τον Νίκο Γιαννιτσάνη ο οποίος σημείωσε 15 γκολ. Ο Γιαννιτσάνης ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο και σε 13 συμμετοχές έχει σημειώσει μόλις 2 τέρματα.
Παραμένει εδώ και καιρό πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ , ο Τόμις με 4 γκολ από τα οποία τα δύο είναι με πέναλτι.
Από 2 γκολ έχουν Γιαννιτσάνης, Ζγκούρη και Σαχινίδης και από 1 οι Βέρτζος, Κοτσώνης, Χιντζίδης,Μιλοσάβλιεβ, Καπός ενώ ένα είναι από αυτογκόλ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα της απίστευτης ανομβρίας στα γκολ που έχουν τα Τρίκαλα, είναι ότι ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού έχουν βάλει  περισσότερα τέρματα , όπως ο Πανσερραϊκός 24, ο Εργοτέλης 29, ο Αιγινιακός 18, αλλά και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας εκτός της Καλλιθέας και του Παναιγιαλείου.
Φυσικά το θέμα γκολ σε μια ομάδα είναι συνολικό επίτευγμα και το πως αυτή αγωνίζεται  στους αγώνες αλλά και την ποιότητα παικτών που διαθέτει.