Διεξήχθη τουρνουά ποδοσφαίρου για ΑΟΤ-Πύργο-Αναγ. Καρδίτσας

Στα γήπεδα του Κηπακίου διεξήχθη τουρνουά ποδοσφαίρου στις κατηγορίες προτζούνιορ, τζούνιορ όπου αγωνίστηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του Α Ο Τρίκαλα και της Αναγ. Καρδίτσας και στην κατηγορία παιδικού με την συμμετοχή των ομάδων Α Ο Τρίκαλα, Α Ο Πύργου και Αναγ. Καρδίτσας.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Εκπαιδευτικός Αγώνας στην κατηγορία προτζούνιορ Α Ο Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας . Τα παιδιά των ομάδων το ευχαριστήθηκαν σε μια ηλιόλουστη ημέρα .

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Εκπαιδευτικός Αγώνας στην κατηγορία τζούνιορ Α Ο Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας. Ωραία μέρα για ποδοσφαιρική συνάντηση τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες.

ΠΑΙΔΙΚΟ/ ΑΟΤ-Πύργος

Μίνι εκπαιδευτικό τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία παίδων στο γήπεδο Κηπακίου. Το πρώτο παιχνίδι, που είχε διάρκεια ένα ημίχρονο, Α Ο Τρίκαλα-Α Ο Πύργου. Πολύ καλό ματς σε μια κατάλληλη μέρα για ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικά και με διάθεση να παίξουν τα παιδιά των ομάδων με τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Παιδικό/ Πύργος-Αναγ. Καρδίτσας

Η δεύτερη εκπαιδευτική συνάντηση του τουρνουά παίδων ανάμεσα στον Α Ο Πύργου και της Αναγ. Καρδίτσας. Η ομάδα του Πύργου πιο δυνατή και με καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με σκορ 4-0.

Παιδικό/ Α Ο Τρίκαλα-Αναγ. Καρδίτσας

Το τρίτο παιχνίδι, που είχε διάρκεια ένα ημίχρονο, Α Ο Τρίκαλα- Αναγέννηση Καρδίτσας. Καλό ματς με πάνω κάτω την μπάλα και ευκαιρίες. Τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ του ΑΟΤ. Ήταν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό πρωϊνό με καλά παιχνίδια για τις ομάδες του Α Ο Τρίκαλα, του Α Ο Πύργου και της Αναγέννησης Καρδίτσας η οποία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Κηπακίου.