Δύο των Δαναών στην μικτή ΕΣΚΑΘ

Πριν τον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ θα γίνει αγώνας μικτών ομάδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Θα συμμετάσχουν τα αδέλφια Γοργότση της ομάδας των Δαναών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2017 και ώρα 17:00 στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Από τον ομοσπονδιακό προπονητή Λάρισας – Μαγνησίας κ. Μυριντζή Αντώνη, καλούνται για τον αγώνα επίδειξης προ του τελικού κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α.Θ. οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές:
Νομός Λάρισας

1 1) Χριστιανός Μ. 2) Μαργαριτόπουλος Ν. 3) Γεροκώστας Αστ. από τον Κεραυνό Λάρισας, 4) Ταμπάρης Αστ. από Α.Ε.Λάρισας, 5) Σταμπουλής Απ. 6) Σοφιαζίδης Ιερ.
7) Νικολούλης Κ. από Σπάρτακο Λάρισας και 8) Ξυντάρης Ανδρ. Από Μύτικα.

Νομός Μαγνησίας
1) Τσιαπράζης Ν. 2) Αποστολάκης Ν. από τον Ολυμπιακό Βόλου, 3) Ζαμπέτογλου Ν. από την Α.Ε.Β.Δ. ,4) Λογοδότης Παν, από τον Αιολικό ,5) Βούλγαρης Αρ. από την Ανάληψη Βόλου, 6) Πετρούλιας Μεν. 7) Λυχναρόπουλος Ν. από το B.C.Volos και
8) Λεκάι Λαουρέν από Α.Ο.Σκιάθου.
Ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής του κλιμακίου Δυτικής Θεσσαλίας, Ευάγγελος Τζέλλας κάλεσε για την αναμέτρηση τους παρακάτω αθλητές:
Νομός Τρικάλων
Γοργότσης Π., Γοργότσης Ι.(Δαναοί Τρικάλων)

Νομός Καρδίτσας
Δεμερλιώτης, Μπιρνάρας, Λεοντίδης (Ολυμπιακός Καρδίτσας)
Θεοχάρης, Σχοινάς (Α.Σ. Καρδίτσας),
Παπάρας, Αντωνίου, Λάππας (Απόλλων Καρδίτσας).
Φαλάγγας (Τιτάνες Παλαμά)

Οι παραπάνω καλαθοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται με δική τους ευθύνη μετακίνησης την Κυριακή 02/04/2017 και ώρα 15.00 στο κλειστό Ε.Α.Κ.Λάρισας (Αλκαζάρ) για τον αγώνα.