Η δράση της Δήμητρας Απόλλων

Για ακόμη μια χρονιά τα δύο Παιδικά τμήματα της Δήμητρας Απόλλωνα ήρθαν αντιμέτωπα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων και έδειξαν το πόσο ανταγωνιστικά είναι αφού έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους.  Η Δήμητρα Α’ (2003) επικράτησε τελικά της Δήμητρας Β’ (2004) με 4-3 σε ένα ματς που είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ με τους γονείς να χειροκροτούν τις προσπάθειες όλων των παιδιών σε οικογενειακό κλίμα , δείχνοντας ότι και τα δύο τμήματα αξίζουν να βρίσκονται στα τελικά της διοργάνωσης.

Αγώνες υπήρχαν και για τα δύο τμήματα Τζούνιορ της Δήμητρας την Κυριακή, σε Πύργο και Νεοχώρι αντίστοιχα. Το Σάββατο το πρωί δύο τμήματα (Προτζούνιορ και Μπαμπίνι) έπαιξαν στις εγκαταστάσεις του Πύργου με την ομώνυμη ακαδημία ενώ στην Μπαλκούρα φιλοξενήθηκε η Ακαδημία του Αχιλλέα Μπάρας όπου πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο αναμετρήσεις

  • Μια εβδομάδα πριν ο Νίκος Λαζαρίδης (γεννηθείς το 1997) έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο Αθηνών και βρέθηκε αμέσως στην αποστολή στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟ ο Λαζαρίδης έπαιξε για 15 περίπου λεπτά ενώ αγωνίστηκε ως βασικός με την ομάδα του στον αγώνα Σπάρτη – Ατρόμητος έχοντας πολύ καλή απόδοση. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον διακρίνει η μεγάλη διάθεση για δουλειά, η υπομονή και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά του προσόντα και τον ακέραιο χαρακτήρα του ο Νίκος μπορεί να εξελιχθεί αρκετά στην ποδοσφαιρική του πορεία.