Η δράση των τμημάτων υποδομής του Α Ο Τρίκαλα-Σε μεγάλο τουρνουά στην Αθήνα

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τα τμήματα υποδομών του Α Ο Τρίκαλα. 

Η ομάδα Νέων άρχισε θετικά τους αγώνες της στο πρωτάθλημα της football league, καθώς επικράτησε την πρώτη αγωνιστική  του Απόλλωνα Λάρισας.

Η Ερασιτεχνική ομάδα αγωνίστηκε σε δύο σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής με τις ομάδες των Σαραγίων και του Πυργετού.

Η Εφηβική ομάδα αντιμετώπισε για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής την  Α Ε Λόγγου.

Το παιδικό τμήμα έπαιξε για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Φαρκαδόνας με την τοπική ομάδα.

Για το προπαιδικό πρωτάθλημα, τα δύο τμήματα του ΑΟΤ έπαιξαν με τον Πυργετό και τον Πύργο αντίστοιχα.

Και το τμήμα των μικρών μπαμπίνι αγωνίστηκε στην Μπαλκούρα με την αντίστοιχη ομάδα της Δήμητρας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και μετά θα υπάρχει διακοπή λόγω των εορτών. Θα ανακοινωθεί πότε θα αρχίσουν ξανά .

Συμμετοχή σε σημαντικό τουρνουά

Το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου, τρία τμήματα της Ακαδημίας του Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, το εφηβικό, το παιδικό και το προπαιδικό θα βρεθούν σε μεγάλο τουρνουά στην Αθήνα,  από τα κορυφαία τουρνουά ακαδημιών για τα Χριστούγεννα!

Το Novus Cup ανοίγει τις πύλες του στις 27 Δεκεμβρίου 2017. Στόχος του τουρνουά είναι η διασκέδαση των παιδιών μέσω μιας οργανωμένης δραστηριότητας αλλά και να δοθεί η ευκαιρία να ανταγωνιστούν απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.  Θα λάβουν μέρος ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και πολλές άλλες. Οι ομάδες όλων των κατηγοριών θα χωριστούνε σε ομίλους των 4 ομάδων όπου οι 4 καλύτεροι όλων των ομίλων θα προκριθούνε στον ημιτελικό και μετά στον τελικό αντίστοιχα.  Όλες οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε τουλάχιστον 4 αγώνες.