Εγκαίνια στο γήπεδο Πύργου και ματς με την ομάδα των Ηθοποιών

Εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα το νέο γήπεδο του Πύργου και πραγματικά πρόκειται για ένα «στολίδι» στην περιοχή αυτή της πόλης. Νέος χλοοτάπητας, νέα περίφραξη, δύο βοηθητικά γήπεδα και καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους συνθέτουν το αθλητικό κέντρο πια το οποίο χρησιμοποιεί η τοπική ομάδα του Α.Ο. Πύργου και η Ακαδημία του συλλόγου.

Στην τελετή των εγκαινίων βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος κυρίως νέα παιδιά, καθώς η παρουσία της ομάδας των Ελλήνων Ηθοποιών κέντρισε μεγάλο ενδιαφέρον και οι φωτογραφίες έπεφταν βροχή.

Προηγήθηκε ο Αγιασμός, ενώ ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των έργων ευχόμενος τα καλύτερα στην ομάδα του Α.Ο. Πύργου. Ευχαρίστησε και τους Ηθοποιούς για την παρουσία τους στα Τρίκαλα.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, δήλωσε και αυτός την ικανοποίηση του για αυτό που είδε, ευχαρίστησε την ομάδα των Ηθοποιών για την παρουσία της και ευχήθηκε τα καλύτερα για τον σύλλογο.

«Να κάνουμε από την μεριά μας και την θέση μας αυτό που μας αναλογεί στην κοινωνία και έτσι θα πάμε καλύτερα» δήλωσε ο Γιάννης Βούρος ηθοποιός και προπονητής της ομάδας των Ελλήνων Ηθοποιών και τόνισε ότι όπου τους ζητηθεί η ομάδα τους πάει και κάνει το καθήκον της.

Ακολούθησε και ποδοσφαιρικός αγώνας στο νέο γήπεδο ανάμεσα στον Α.Ο. Πύργου και τους Έλληνες Ηθοποιούς. To τελικό σκορ ισόπαλο 3-3.

Η όλη εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Έτσι, μια ακόμη αθλητική υποδομή παραδόθηκε και επίσημα για χρήση , αυτή την φορά στην συνοικία του Πύργου.