Εννέα μετάλλια στο Βορείου Ελλάδας ο ΣΟΑΤ

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε η ομάδα του ΣΟΑΤ, με 4 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 3 χάλκινα ,   παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν πολλά βασικά στελέχη, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 27-28 Ιανουαρίου με παρουσία 1500 αθλητών από 107 συλλόγους της Β. Ελλάδας. 

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 
ΑΖΝΑΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΖΕΛΗ ΦΑΝΗ
ΤΟΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 
ΓΕΡΟΒΑΪΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΖΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΡΑΜΆΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίσης αγωνίστηκαν   οι :
ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ
ΓΟΥΛΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΙΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΑΧΙΛΛEΑΣ
ΠΑΪΤΑΡΙΔΟΥ ΛΙΝΑ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Να σημειωθεί ότι η Φανή Τζέλη αγωνιστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Γυναικών και κατέκτησε μάλιστα το Χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία των – 45 παίδων έφτασαν στον Τελικό μετά από 3 νίκες οι αθλητές μας Γεροβαιος και Ασναουριδης με αποτέλεσμα Χρυσό ο Ασναουριδης καθώς αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ο Γεροβαιος καθ ς το Σάββατο αγωνίζεται στην Γερμανία, η Ευαγγελία Τοτσιου αν και αγωνιστηκε τραυματισμενη στον Τελικό κατέκτησε το Χρυσό καθώς και η Μαρία Τζέλη που εντυπωσιάζει.
Τα αποτελέσματα σαφώς και δεν είναι τυχαία.Είναι απόρροια μεθοδικής και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.Διαπιστώθηκε η εξαιρετική κατάσταση και πλήρη ετοιμότητα που βρίσκονται οι αθλητές του ΣΟΑΤ. Για τα καινούργια μέλη που θα ενσωματωθούν στην αγωνιστική ομάδα η εικόνα τους ήταν εξαιρετική.Η ανάδειξη των ταλέντων καθώς και η αξιοποίηση και διάκριση τους σε μέγιστο βαθμό για τον κορυφαίο σύλλογο του νομού είναι ζητούμενο.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές που αγωνίστηκαν καθώς και στις οικογένειες τους για την στήριξη τους.