Έπαιξαν μπάσκετ Γ.Σ. Γόμφων και Παλαίμαχοι

Ένα εορταστικό μπασκετικό διπλό, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/12/2016, στο κλειστό του Μουζακίου, μιας & ο Δήμος Πύλης εν έτη 2016 δεν διαθέτει ακόμη κλειστό γυμναστήριο,  ανάμεσα στους Παλαιμάχους των Γόμφων και την ομάδα του Γ.Σ. Γόμφων, που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ήταν ένα ματς “γιορτή”, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί από τους παίχτες της πρώτης εκ συστάσεως της ομάδας (1988), των θρυλικών “βουβαλιών” των Γόμφων, αλλά & αρκετούς όμως να απουσιάζουν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

gomfoi-2

Τα “βουβάλια”  ξαναφόρεσαν και πάλι την μπασκετική τους περιβολή, πάτησαν στο παρκέ, θυμήθηκαν τα παλιά, ξεφυλλίζοντας στη μνήμη τους πολλές από τις ένδοξες σελίδες των επιτυχιών τους στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ & με κόουτς τον Γιώργο Ποντίκα (πρώτο προπονητή της ομάδας) έστειλαν αρκετές φορές την μπάλα στο καλάθι, υποσχόμενοι στο τέλος του αγώνα, αυτή η συνάντηση να καθιερωθεί & να καταστεί θεσμός.

Την ομάδα των παλαιμάχων αποτελούσαν οι:

Χρήστος Στασινός, Άγγελος Καλλαντζής, Βαγγέλης(Τζέηκ) Κουβέλας, Αχιλλέας Μπαλκίζας, Αποστόλης Ρουμπιές, Σάκης Ποντίκας , Κώστας Μαγκούτης.

pylinews.gr