Με επιτυχία το τουρνουά “Ευ Αγωνίζεσθαι” της Δήμητρας

“Βούλιαξε” η Μπαλκούρα το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Ευ Αγωνίζεσθαι” που διοργάνωσε η Δήμητρα/Απόλλων με τη συμμετοχή 500 και άνω αθλητών. Συνολικά πήραν μέρος 10 ακαδημίες από τον ευρύτερο Θεσσαλικό χώρο σε 5 ηλικιακές  κατηγορίες από 2003 ως 2011. 42 τμήματα συνολικά αγωνίστηκαν και τα παιδιά χάρηκαν το ποδόσφαιρο στα τρία ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα της Μπαλκούρας. Σε αυτή την εκδήλωση δεν υπήρχαν ηττημένοι, όλοι ήταν νικητές με τα παιδικά χαμόγελα να ξεχειλίζουν ενώ πρέπει να εξάρουμε και την άψογη συμπεριφορά όλων όσων πήραν μέρος στο τουρνουά (γονείς, προπονητές, παιδιά). Στη τελετή λήξης όλες οι ομάδες βραβεύτηκαν με αναμνηστικά κύπελλα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Συμμετείχαν: Δήμητρα/Απόλλων, Διγενής Νεοχωρίου, Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων, Α.Π.Ο. Βόλου, Ακαδημία Πλαστήρα, Olympic Λάρισας, Καλλιδένδρι, Αβέρωφ Λάρισας, Πύργος, Ακαδημία 1.

Η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί όλες τις παραπάνω ακαδημίες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωσή του.