Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 3ο Προκριματικο Πρωτάθλημα Β.Ελλαδος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 16-17 Δεκεμβρίου.Εντυπωσιακη συμμετοχή καθώς 1100 αθλητές από 100 συλλόγους της Β.Ελλαδας αγωνιστηκαν, κάνοντας το συναρπαστικό άθλημα του Ταεκβοντό να ξεχωρίζει.
Ο ΣΟΑΤ αποφάσισε να αγωνιστούν μονο Παίδες καθώς η Έφηβοι-Νεανιδες ολοκληρωσαν για το έτος 2017 τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εντυπωσιακα.
Έτσι λοιπόν ο ΣΟΑΤ αγωνίστηκε με 10 αθλητές του,χωρίς πολλούς Πρωταθλητες του αλλα πέτυχε την σπουδαία επίδοση:
4 ΧΡΥΣΑ
3 ΑΡΓΥΡΑ
1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΧΡΥΣΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΤΣΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ
ΑΡΓΥΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΡΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΣ ΤΖΕΛΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟ
ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Αγωνίστηκαν και  οι Αχιλλέας Μακρής και Κλεονικη Γουλα.

Τα αποτελέσματα σαφώς και δεν είναι τυχαία.Είναι απόρροια μεθοδικής και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.Διαπιστώθηκε η εξαιρετική κατάσταση και πλήρη ετοιμότητα που βρίσκονται οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ.Για τα καινούργια μέλη που θα ενσωματωθουν στην αγωνιστικη ομάδα η εικόνα τους ήταν εξαιρετική.Η ανάδειξη των ταλέντων καθώς και η αξιοποίηση και διάκριση τους σε μέγιστο βαθμό για τον κορυφαίο σύλλογο του νομού είναι ζητούμενο.
Δηλώσεις Ν. Παϊταρίδη
«Ικανοποίηση με τις επιδόσεις των αθλητών μας.Μεσα από οργανωμένη και στοχευμενη δουλεια που γίνεται στον ΣΟΑΤ τα αποτελέσματα είναι φυσική κατάληξη.
Όλα τα μετάλλια είναι της ομάδος και όλοι χαίρονται στον ΣΟΑΤ σαν να ήταν δικά τους.Σημερα αυτοί, αύριο άλλοι…μέσα από την ομάδα έρχεται η ατομική διάκριση και οι αθλητές μας το γνωρίζουν καλά και χαίρονται για τους συμπαίκτες τους.
Η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ θα εμπλουτιστεί με νέα στελέχη υψηλών προδιαγραφών χαρίζοντας μας στιγμές.»
Ο ΣΟΑΤ στην κρίσιμη κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ (2004-2005) αναδείχθηκε 2ος Σύλλογος στην Γενική κατάταξη μεταξύ 100 Συλλογων και αυτό το γεγονός μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον .
Το ΔΣ και σύσσωμο το προπονητικό τιμ του ΣΟΑΤ συγχαιρουμε τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους.Με όλες μας τις δυνάμεις θα στηρίξουμε την υπέροχη προσπάθεια των αθλητών μας και της οικογένειας τους.