Α ΕΠΣΤ / Αγία Μονή-Φήκη 0-2 (φωτό)

Με τους τρεις πόντους της επιτυχίας  έφυγε από το γήπεδο του Άρη η ομάδα της Φήκης, σε εξ  αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν το διπλό. 

  Στο 14΄πλασέ του Ντόσα ο Αναστασόπουλος παραχώρησε το κόρνερ. Στο 18΄  συνεργασία Καραστέργιου – Γκαντιά με τον τελευταίο να σουτάρει από καλή θέση, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 24΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Τσάγκα για το 0-1. Λίγο πριν λήξη το ημίχρονο ο Τσάγκας δε μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Άρη, το σουτ έφυγε άουτ. Στο 53΄ο Λαγκαδινός πήρε την κεφαλιά ο Αναστασόπουλος έβγαλε σε κόρνερ. Στο 60΄ο Λαγκαδινός έκλεψε την μπάλα από τον Λάλλο  και με πλάσε  έκανε το 0-2. Στο 89΄ο Παπαγεωργίου από  πλάγια θέση το σουτ ο Πατσιαλής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Άρης Αγίας Μονής: Αναστασόπουλος,Ντούφας,Μακρής(82΄Φθενάκης),Λάλλος,Κούκλας,Ντακούλας,Πισκόιας(65΄Κύρου),Παπαγεωργίου,Τζερεμές(65΄Ράπτης),Καραίσκος,Λέφας(70΄Ζήκος).

Φήκη: Πατσιαλής,Μπίχτας,Σταματόπουλος,Μάγιος,Ντόσας,Φλιούκας,Καραστέργιος,Γκαντιάς(88΄Ντραγκότι),Τσάγκας(88΄Νουνός),Λαγκαδινός,Στεφόπουλος(63΄Ευθυμίου).