Α ΕΠΣΤ Άγιος Οικουμένιος-ΑΕΤ(Ερασιτεχνική ΑΟΤ) 1-5 (φωτό)

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της ΑΕΤ(ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΟΤ), στο γήπεδο του Αγίου Οικουμενίου επί της τοπικής ομάδας επικρατώντας με σκορ 5-1 . 
Το παιχνίδι βέβαια δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο τους ματς, χωρίς να απειληθούν. Ο Τσαρούχας πέτυχε χατ τρικ και ο Σικοβέλας μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 1-5.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 7΄άνοιξαν το σκορ. Ο Δημόπουλος από την αριστερή πλευρά έκανε το σουτ, ο Βαγενάς απέκρουσε και ο Τσαρούχας από κοντά σουτ για το 0-1.
Στο 11΄ο Αλεξίου έστρωσε στον Τσαρούχα, σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Οικουμενίου.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλεξίου έπαιξε το ένα δύο με τον Τσιαφίτσα, σουτ του τελευταίου άουτ.
Στο 17΄ελεθυερο του Μήτσιου, ο Δημόπουλος πιο ψηλά από τον αντίπαλο αμυντικό πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να στρώνεται στον Τσαρούχα, από πλάγια θέση έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βαγενάς και στην επαναφορά πλασέ του Τσαρούχα για το 0-2.
Στο 18΄ο Αλεξίου σουτ αδύναμο άουτ.
Στο 20΄ο Τσαρούχας έβγαλε την σέντρα ο Αλεξίου με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 37΄ο Τσιαφίτσας από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-3.
Στο 42΄σουτ του Δημόπουλου άουτ.
Στο 62΄Ο Δημόπουλος στο κόρνερ, ο Βαγενάς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα να του φύγει μέσα από τα χέρια για το 0-4.
Στο 65΄σουτ του Δημόπουλου εντυπωσιακή επέμβαση του Βαγενά.
Στο 72΄ο Τσαρούχας από το ύψος της περιοχής σουτ και γκολ για το 0-5, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ.
Στο 76΄ο Νίκας ωραίο πλασέ έβγαλε ο Βαγενάς
Και στο 82΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Σικοβέλα να σουτάρει από μακριά για το τελικό 1-5.


Άγιος Οικουμένιος ( Π. Πέτσας) : Βαγενάς, Κούτσιας (46΄Χαρχαντής), Καλύβας (53΄Μπούκλας), Λούγγος, Κούτσικος, Πέτσας, Παπαδόπουλος (46΄Σικοβέλας), Αναγνώστου, Τσιόβολος, Λάμπρος, Τσιανάκας (63΄Μυλωνάς).
ΑΕΤ –ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΟΤ( Π. Γκένας): Μήτσιος, Πούλιος, Σκαρλέας, Τεντολούρης, Μπένγκο, Τζάρντο (50΄Τζιάννης), Τσαρούχας (74΄Γκούμας), Ζάρρας (34΄Ζωγράφος), Τσιαφίτσας (67΄Νίκας), Αλεξίου, Δημόπουλος.