Α ΕΠΣΤ/ Μπάρα-Πηγή 0-5 (φωτό)

Με επιθετικό  μονόλογο  η Πηγή κατάφερε να επιβληθεί  στην Μπάρα  του Αχιλλέα με το επιβλητικό 5-0.  Οι παίκτες του Σ.Ευαγέλου δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης  στους γηπεδούχους, ανοίγοντας τα σκορ σχετικά νωρίς.  

Στο 7΄ ο Ξαγαράς έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα. Στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν  το σκορ, ο Χοτζάι έστρωσε στον Ξαγαρά για το 0-1.Στο 20΄ο Περδικάρης το γυριστό σουτ απελπιστικά άουτ. Στο 28΄ο Χοτζάι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παππά το ψηλοκρεμαστό πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα  και πάλι ο Χοτζάι με «λόμπα» το 0-2. Στο 47΄από λάθος της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Χοτζάι, με ωραία πάσα βρήκε τον Ξαγαρά, με τον τελευταίο να πετυχαίνει  άνετα με πλασέ το 0-3. Στο 50΄φάουλ του Τσερέπι ο Παππά δύσκολα έβγαλε σε κόρνερ. Στο 51΄ ο Κέφος στην αντεπίθεση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο. Στο 53΄ ασίστ του Χοτζάι στον Ξαγαρά, άνετα με προβολή το 0-4. Στο 67΄καλή εκτέλεση φάουλ του Τασιόπουλου μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Και στο 76΄ο Ξαγαράς με ατομική προσπάθεια πλάσαρε  για το τελικό 0-5.

Αχιλλέας Μπάρας: Παππάς,Παπακωνσταντίνου,Κοντογιώργος,Παππάς Χ( 59΄Σκέντζας),Περδικάρης,Τασσιόπουλος,Γρατσάνης(46΄Μοσχόπουλος),Μιντζής,Παπαθανασίου(46΄Κέφος),Τζήμας,Κυριάκης.

Α Ο Πηγής: Παπαδόπουλος,Δάσσιος,Παπαθανασίου Δ,Παπαθανασίου( 62΄Ξαγαράς Γ), Τσερέπι, Δούρος (78΄Μανώλης), Λάζος,Μαντζώρος,Χοτζάι(70΄Σφήκας),Μιχαήλ(59΄Ξαγαράς Κ),Ξαγαράς Α.