Α ΕΠΣΤ Μετέωρα-Καλύβια 6-0

Η επιστροφή της ομάδος των Μετεώρων στο σπίτι της,  είχε ως αποτέλεσμα την ευρύ νίκη επί της ομάδος των Καλυβίων με το εκκωφαντικό 6-0. 

Η ομάδα της Καλαμπάκας στο σύνολο της ήταν χάρμα ιδέστε παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό και το γήπεδο βαρύ,  λόγω της βροχής που έριξε τις προηγούμενες ώρες.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν μεγάλο γήπεδο και ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, κάτι που δεν μπορούσε πρακτικά να γίνει στο μικρό και «ακατάλληλο», λόγω διαστάσεων, γήπεδο της Διάβας.

Μπορεί, ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου να μην είναι καλός, ωστόσο βοήθησε και θα βοηθήσει την ομάδα στα προσεχή παιχνίδια, ενώ θα χρειαστεί και πάλι νέες παρεμβάσεις από την άνοιξη, ώστε να γίνει κανονικό γήπεδο έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που όλα δείχνουν πως τα Μετέωρα θα παίζουν στην Γ΄ Εθνική.

Σε ότι αφορά καθαρά το αγωνιστικό μέρος τα Μετέωρα έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κέρδισαν με 6-0 και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Οι φιλοξενούμενοι, αν και είναι μια ομάδα συμπαγής, εντούτοις δεν κατάφερε να αντισταθεί στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Τυχεροί φυσικά όσοι Καλαμπακιώτες βρέθηκαν στο στάδιο της Καλαμπάκας καθώς «ζεστάθηκαν» πολύ από το θέαμα και τα πολλά γκολ.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Παπαναστασίου, Πολυζόπουλος και από δυο ο καταπληκτικός Βαγγέλης Λίτσιος και ο μοναδικός Γιάννης Σακελαρίδης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 69΄ και σημείωσε δυο τέρματα, με δυο ωραία σουτ.

Στο τέλος του αγώνα, τα χαμόγελα ήταν πολλά στον πάγκο των Μετεώρων από τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοικήσεως, αλλά το μυαλό πήγε και στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  στο Καστράκι.

Νέα πρόσωπα στην ομάδα των Μετεώρων οι Βουτσελάς, Στ. Αλμπάνης και Παν. Παπαευθυμίου.

Επίσης, δε θα πρέπει να προσπεράσουμε τη μικρή συμμετοχή φιλάθλων στο στάδιο!  Γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τους τελευταίους μήνες με το γήπεδο, έχουν επηρεάσει του φιλάθλους, αλλά η πρώτη θέση της ομάδος, η διεκδίκηση του τίτλου φυσικά και η επιστροφή πλέον στη φυσική της έδρα της, αποτελούν σημαντικούς λόγους για την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.

 

Τα γκολ του αγώνα

22΄ Ο Λίτσιος  το 1-0

32΄ Ο Πολυζόπουλος το 2-0

65΄ Ο Λίτσιος το 3-0

75΄ Ο Σακελαρίδης 4-0

82 Ο Σακελαρίδης 5-0

83΄Παπαναστασίου 6-0

Α Σ Μετέωρα: Λαφαζάνης, Χριστοδουλόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τσιαντούλας, Μούτσιος, Γεωργάκης, Νταλούκας, Πολυζόπουλος, Παναστασίου, Λίτσιος, Μόκκας.

Αγωνίστηκαν οι:  Βουτσελάς, Αλμπάνης Στ., Σακελαρίδης, Κοτσιλιάνος.

Μεγ. Καλύβια: Γιώτης Κάβρας, Καραλής, Καλιώρας, Μαγουλιώτης, Μακρής, Τσιώλης, Καρανίκας, Αβραμόπουλος, Οικονόμου, Πατρίκαλος.

meteora24.gr