Α ΕΠΣΤ/ Πηγή-ΑΕΤ(Ερασιτεχνική ΑΟΤ) 2-2

Σε ένα ματς που είχε έντονο αγωνιστικό ρυθμό και φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, Α Ο Πηγής και η ΑΕΤ (Ερασιτεχνική ομάδα του Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ) αναδείχθηκαν ισόπαλοι  με σκορ 2-2. 
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ για την ερασιτεχνική του ΑΟΤ και χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν , ισοφάρισαν μετά το μισάωρο και είχαν αυτοί τις ευκαιρίες να προηγηθούν σε ένα πρώτο μέρος με πολύ ρυθμό από τις δύο ομάδες και την μπάλα πάνω κάτω.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την ερασιτεχνική ομάδα του ΑΟΤ να παίρνει και πάλι κεφάλι από απ΄ευθείας φάουλ. Με τον ίδιο τρόπο, με απ΄ευθείας φάουλ ισοφάρισαν οκτώ λεπτά αργότερα οι της Πηγής και κατόπιν το ματς άνοιξε με τις ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη. Μετά το 70΄δεν υπήρξε όμως η μεγάλη φάση στο ματς.
Τελικά ο αγώνας έληξε ισόπαλος, ήταν πολύ καλός , ανταγωνιστικός με τέσσερα γκολ, ένα δοκάρι και πολλές φάσεις που έφτιαξαν οι παίκτες.

ΤΑ ΓΚΟΛ

5΄ 0-1. Μπήκε δυνατά η φιλοξενούμενη ομάδα και άνοιξε το σκορ νωρίς. Ωραίος συνδυασμός Δημόπουλου-Κογιάννη, πάσα του τελευταίου στον Ε. Αλεξίου ο οποίος στην περιοχή έσετιλε την μπάλα στα δίχτυα.
35΄ 1-1. Ωραίος συνδυασμός από την αριστερή πλευρά για την Πηγή, η μπάλα κατέληξε στην μικρή περιοχή στον Αθ. Ξαγαρά ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση.
50΄ 1-2. Φάουλ κέρδισαν οι νεαροί φιλοξενούμενοι έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Τσαρούχας και σκόραρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου.
60΄ 2-2. Με φάουλ ισοφάρισε και η Πηγή. Από τα δεξιά , το εκτέλεσε ο Μιχαήλ και με πολύ φάλτσο έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουτσάγια.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στο 3΄ ο Τσαρούχας σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή της Πηγής σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.
Στο 8΄ ο Δημόπουλος στην περιοχή της Πηγής, έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο σε καλή θέση να μπλοκάρει.
Στο 10΄ οι γηπεδούχοι με τον Δούρο ένα δυνατό σουτ ο Κουτσάγιας με υπερένταση έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 12΄ σημαντική ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι με τον Δημόπουλο ο οποίος απέναντι στην εστία δεν πρόλαβε την προβολή.
Στο 18΄ και πάλι ο Δημόπουλος, έκανε το σουτ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα.
Στο 22΄ η ομάδα της Πηγής είχε δοκάρι σε ενέργεια μέσα στην περιοχή του Χοτζάϊ ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο.
Στο 30΄ ο Γ. Ξαγαράς έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ.
Στο 55΄ η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Αθ. Ξαγαρά ο οποίος βγήκε απέναντι στον Κουτσάγια αλλά πλάσαρε έξω.
Στο 70΄ ο Δημόπουλος την προσπάθεια η μπάλα μετά το σουτ ελάχιστα έξω από την εστία.

Α Ο Πηγής ( Σπ. Ευαγγέλου) : Παπαδόπουλος, Δάσσος, Παπαθανασίου Δ., Δούρος, Τσερέπι, Λάζος ( 84΄Πατσιάς), Μαντζώρος ( 86΄Μανώλης), Ξαγαράς Γ. (75΄Σφήκας), Μιχαήλ, Χοτζάϊ, Ξαγαράς Αθ.

ΑΕΤ(ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ)Παν. Γκένας: Κουτσάγιας, Πούλιος, Σκαρλέας, Τεντολούρης, Μπένγκο, Δρόσος, Τσαρούχας ( 84΄ Ζωγράφος), Μαγκούτης ( 85΄Τζάρντο), Δημόπουλος, Αλεξίου Ε, Κογιάννης ( 71΄Τσιαφίτσας)

Διαιτητές: Λεωνίδας-Μπαλάς-Ράτζας