Φρύδας: » Η επόμενη μέρα από τη στιγμή που ξύσαμε τον πάτο, θα είναι καλύτερη”

Σήμερα είναι μια επίσης κρίσιμη μέρα για την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων και θα δούμε τι εξελίξεις θα δρομολογηθούν για το μέλλον της ομάδας, μετά το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό όπου η ομάδα τουλάχιστον κατάφερε και έκανε το ματς έστω και με επτά παίκτες και έδειξε «ζωντανή» σε πρώτη φάση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός από τους επτά παίκτες την ομάδα στήριξαν στην πιο κρίσιμη στιγμή της, τόσο ο προπονητής, όσο και οι συνεργάτες του κάτι που δεν επισημάνθηκε και πρέπει να καταγραφεί. Όπως φυσικά και την δυναμική παρουσία των Τρικαλινών φιλάθλων οι οποίοι χειροκρότησαν τους παίκτες και έμειναν μέχρι το τέλος για να τους χαιρετήσουν έναν έναν θέλοντας να τους δείξουν την στήριξη τους και να τους συγχαρούν γι΄αυτό που έκαναν για την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Φρύδας, εξέπεμψε αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε:  “Eπειδή υπάρχει μία ομάδα, όλες οι παραιτήσεις μπορούν να ανακληθούν, γιατί πρέπει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Επιτρέψτε μου να πω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, αλλά λίγα παραπάνω στα Τρίκαλα. Έπαιξαν επτά παιδιά, ήταν συγκινητική η προσπάθεια. Η επόμενη μέρα, από τη στιγμή που ξύσαμε τον πάτο σήμερα, θα είναι καλύτερη”.

Ο Βαγγέλης Φρύδας αρνήθηκε  να σχολιάσει τα σενάρια που τον εμπλέκουν με τον Άρη  : “Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η ομάδα των Τρικάλων αγωνίζεται για να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία”.

Για το θέμα του Άρη, να σημειώσουμε ότι όταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν είχαν   παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος , έγινε μια προσέγγιση στους ανθρώπους των Τρικάλων και τίποτα περισσότερο. Πολύ δύσκολη κατάσταση περνά και ο Άρης με τους ανθρώπους της ομάδας να εκδίδουν κουπόνια στήριξης στον αγώνα με το Λαύριο για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, δήλωσε ότι τα χρέη του Άρη ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 4.5 εκατ. ευρώ, τονίζοντας ότι κάνει ό,τι μπορεί για να μαζέψει κάπως την κατάσταση.

O πρόεδρος της ΚΑΕ των Τρικάλων πήγε και στα αποδυτήρια για να συγχαρεί αυτούς τους επτά παίκτες και το προπονητικό τιμ που κράτησαν όρθια την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή των πέντε τελευταίων ετών : «Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που καταβάλατε. Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική. Θα βρεθούν λύσεις και η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία».

Πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης καθώς θα χρειαστεί να πάρει απόφαση για το άμεσο μέλλον του συλλόγου και αν θα στηρίξει την ομάδα έστω να βγάλει το πρωτάθλημα και να παλέψει για την παραμονή της.

Σλαφτσάκης: «Έχω μια ελπίδα ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο αύριο»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: 

«Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Περιμένουμε κάποιον να μας ενημερώσει. Καθημερινά είμαστε σε αβεβαιότητα. Δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Στην προπόνηση είμαστε 4 άτομα. Ακούγονται πολλά, όσα ξέρετε ξέρουμε.

Αν δεν κάνω λάθος οι 2 από τους 3 ξένους θα φύγουν. Είμαστε μόνο 4 άτομα στην προπόνηση. Για ποιο αύριο να μιλήσουμε. Υπάρχει πρόβλημα. Έχω μια ελπίδα ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο αύριο και θα βελτιωθούν τα πράγματα. Γιατί θα είναι κρίμα για την ομάδα και την πόλη».

Λούντζης: «Κάναμε την δουλειά μας» 

O Mιχάλης Λούντζης από την πλευρά του τόνισε : «Ξέραμε εδώ και καιρό ότι θα είμαστε 7 άτομα σήμερα. Η δουλειά μας είναι να παίξουμε και αυτό κάναμε. Δεν είναι δική μου δουλειά η επόμενη μέρα, αλλά της διοίκησης. Θα κάνουμε ό,τι μας πουν. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω».