Γεωργιάδης: «Συγκέντρωση για το παιχνίδι της Κυριακής»

O Γιώργος Γεωργιάδης προπονητής των Τρικάλων τόνισε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με ενθουσιασμό και το παιχνίδι ήταν αρχικά ισορροπημένο. Μετά το γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας  και ο Αστέρας έδειξε εκεί την ποιότητα του καταφέρνοντας  να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που την πετύχαμε στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση όπως φάνηκε και στα παιχνίδια της με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι , κάναμε σήμερα αρκετά λάθη που δεν τα κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο Αστέρας.

Εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής για πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν έχουμε πλέον περιθώρια, έχουμε μείνει αρκετά πίσω  και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Είναι καλοί ποδοσφαιριστές αυτοί που έχουν έρθει αλλά δεν είναι εύκολο να παίξουν όλοι και άμεσα. Σιγά σιγά μέσα από την  λειτουργία της ομάδας  θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όσο πιο καλά μπορούμε».

O Nίκος Γιαννιτσάνης ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ είπε:

giannitsanis

«Το σημαντικότερο στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βγήκαν υγιείς από το γήπεδο. Ήταν πολύ δύσκολος ο αγωνιστικός   χώρος και κινδύνευε η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά, κοιτάξαμε τον Αστέρα στα μάτια  αφού η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια, δεχτήκαμε το γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο αλλά και πάλι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πάμε στην Τρίπολη να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω.»