Για το ρεκόρ των 10 νικών τα Τρίκαλα BC

Για πρώτη φορά θα παίξουν τα Τρίκαλα BC Aries και η Δόξα Λευκάδας στην έδρα των πρώτων, για την STOIXIMAN.GR Basket League. Έχουν ωστόσο συναντηθεί εκεί για το πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2012/13 με την ομάδα των Τρικάλων να επικρατεί με 66-62.

Οι Τρικαλινοί χρειάζονται μία ακόμα νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ώστε να φτάσουν για πρώτη φορά στην παρουσία τους στην STOIXIMAN.GR Basket League σε διψήφιο αριθμό νικών.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα των Τρικάλων είχε επικρατήσει με 80-72 (Λίποβι 25 – Ταπούτος 16) στη Λευκάδα, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή σεζόν.

* Τους 1.000 πόντους στην STOIXIMAN.GR Basket League θα φτάσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αν σημειώσει ακόμα 12.

* Ο Άγγελος Τσαγκαράκης θα φτάσει τους 200 πόντους στη σεζόν αν σημειώσει τέσσερις ακόμα.

* Με τέσσερα εύστοχα δίποντα ο ο Νίκος Καλλές θα συμπληρώσει τα 150 εύστοχα στη λίγκα.

* Τα 50 εύστοχα τρίποντα στη σεζόν θα φτάσουν ο Άγγελος Τσαγκαράκης και ο Κέλσι Μπάρλοου αν ευστοχήσουν σε τρία και τέσσερα τρίποντα, αντίστοιχα.

* Ο Χρήστος Ταπούτος απέχει 30 πόντους από τους 3.000 στην STOIXIMAN.GR Basket League, αριθμό που έχουν ξεπεράσει μόλις 26 ακόμα αθλητές στην ιστορία της λίγκας.

* Τους 300 πόντους στη λίγκα θα συμπληρώσει ο Γιάννης Ψαθάς αν σημειώσει ακόμα επτά. Επίσης θέλει δύο ακόμα εύστοχα δίποντα για να φτάσει τα 100 εύστοχα. Τέλος, με τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 100 στη λίγκα.

* Με μία εύστοχη ελεύθερη βολή ο Γιάννης Δεμερτζής θα φτάσει τις 100 εύστοχες στη λίγκα.

* Ο Ριτζέρ Ντάουντελ θέλει ακόμα επτά πόντους ώστε να φτάσει τους 100.

* Τα 100 ριμπάουντ θα συμπληρώσει ο Σάνον Σκοτ αν μαζέψει ένα ακόμα, ενώ θέλει μία ασιστ για να φτάσει, επίσης, τις 100.