Το γιόρτασαν μαζί Ελευθεριακός Βόλου-Άγιος Νέστορας Τρικάλων

Διεξήχθη ο αγώνας μπάσκετ στο κλειστό Νίκαιας, μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων της Β ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στον Ελευθεριακό Bόλου και τον Άγιο Νέστορα Τρικάλων για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.

Το παιχνίδι σε εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ελευθεριακού με συνθήματα και ταμπούρλα οι οποίοι αποθέωσαν και τις δύο ομάδες οι οποίες γιόρτασαν μαζί την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ο Ελευθεριακός είναι μια διαφορετική ομάδα με την δική της φιλοσοφία για τον αθλητισμό.

Ο Άγιος Νέστορας ευχαριστεί τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ελευθεριακού για την εμπειρία την οποία έζησε η ομάδα μαζί τους.

Ελπίζουμε να ξαναγίνουμε μάρτυρες τέτοιων συμπεριφορών που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα . Ήτανε μεγάλο μάθημα η συλλογικότητα και ο αλτρουισμός που διδάξανε αυτά τα ελεύθερα πνεύματα ….Συγχαρητήρια και πάλι!!!

Για την ιστορία Ελευθεριακός Βόλου – Άγιος Νέστορας Τρικάλων 65-79

Τα δεκάλεπτα: 11-4, 25-13, 38-23, 56-31
Ελευθεριακός(Καράσος): Ζαφείρης , Λογοθέτης 1, Γούσιος 10,  Κυριαζής 8(2), Τσούτσικας 8, Τζήμας 2, Σερμέτης 18(1), Κατσουλάκης 3, Τύμπας 15,
Άγιος Νέστορας (Κουρμέτζας) Παπαθεοδώρου 15(1), Zαμπραίλας , Μπάλλας 1, Κώτσιος 15(3), Δεμίρης 3, Μπεμπρίου 24(5), Κουρμέτζας 4, Σαραντίδης 6, Ζησόπουλος .