Ιδρύθηκε Ακαδημία του Άγιαξ στα Τρίκαλα

Το Football Factory ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Άγιαξ και την ίδρυση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ολλανδικού συλλόγου στην πόλη των Τρικάλων, με την ονομασία Ajax Trikala.  

Η ίσως μεγαλύτερη ομάδα παραγωγής ταλέντων σε όλη την Ευρώπη έρχεται τώρα και στα Τρίκαλα, μετά τη συνεργασία της με το ποδοσφαιρικό κύτταρο του Football Factory, το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια στις Καρυές, δίπλα στον χώρο των ΤΕΦΑΑ.

Η Ακαδημία Ajax Trikala θα λειτουργήσει από τη νέα σεζόν, με τις εγγραφές να αρχίζουν από σήμερα 5 Ιουλίου. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των νεαρών αθλητών θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τα προγράμματα και τα τμήματα που δημιουργούνται, αλλά και να έρχονται σε επαφή με τους υπευθύνους της Ακαδημίας.

MPF-training-Kinisiologia-podosfairou-fotogallery-2-akadimia-ajax-ilioiu-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr_

Διευθυντής και πρώτος προπονητής του Ajax Trikala θα είναι ο Νίκος Μανούρας, ο οποίος αφήνει τον Α.Ο. Δήμητρα Απόλλων 2005, μετά από εφτά χρόνια, για να αναλάβει τον σχεδιασμό της νέας Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην πόλη των Τρικάλων.

«Στόχος είναι να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα υπήρχε στα Τρίκαλα. Μία μοναδική εμπειρία άθλησης, μία σπάνια ευκαιρία εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα προπόνησης που εφαρμόζει η κορυφαία ομάδα στην ανάδειξη ταλέντων», τόνισε ο Άκης Βαΐου – εκ των ιδρυτών του Football Factory της Ακαδημίας Ajax Trikala. «Ήρθαμε σε συμφωνία με τον Άγιαξ και όλα τα μεγάλα ταλέντα των Τρικάλων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στο Άμστερνταμ και στα υπόλοιπα training schools που διοργανώνει η ολλανδική ομάδα», συμπλήρωσε.

11427339_1593738754231406_4037520925615440944_o

Οι αθλητές του Ajax Trikala -εκτός των σύγχρονων μεθόδων προπόνησης- θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένα προγράμματα συνολικής εκγύμνασης, διατροφής, καθώς και ψυχολογικής υποστήριξης από διακεκριμένους επιστήμονες.

 

Πληροφορίες για εγγραφές (κ. Άκης Βαΐου)

Τηλ. 24310 32104

Τηλ. (κιν). 6976265163

Facebook Page: Ajax Trikala