Καλαμπάκος: » Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που έπαιξαν για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

O Ντίνος Καλαμπάκος  προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας μετά την ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του από τα Τρίκαλα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων που ήρθε για να παίξει και να παλέψει, όπως είπε και ο κόουτς, για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δυστυχώς εμείς ζούμε το πιο άσχημο σενάριο και αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί παρουσιάσαμε μία ομάδα ότι δεν είχε διάθεση και πάθος και όσο περνούσε η ώρα δυνάμωνε το άγχος.

 

Αυτή τη στιγμή η ομάδα, η πόλη, ο νομός ζει μία τραγική κατάσταση, ένα σενάριο που δεν το περιμέναμε. Ήταν άδικο που έπεσε ο Κόροιβος, δεν φανήκαμε αντάξιοι της τελευταίας υποχρέωσης. Και επειδή πολλοί θα σηκώσουν το δάχτυλο και θα δείχνουν υπεύθυνους, για να τα κλείσω όλα αυτά ο αποκλειστικά υπεύθυνος αυτής της τραγωδίας είμαι εγώ και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ και από τους συνεργάτες μου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε μία πόλη που με περιέβαλλε με αγάπη, απόδειξη η διοίκηση που μάτωσε όλα αυτά τα χρόνια και ζητώ συγγνώμη και από τους συνεργάτες μου που δεν τους εξασφάλισα ένα καλύτερο αύριο.

Ζητώ συγγνώμη από όλους. Μάλλον ήμουν ηλίθιος που δεν κατάφερα να πείσω αυτή την ομάδα ότι πάλευε για την ζωή της. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα. Σήμερα η κατηγορία κρίθηκε εμάς, που ήμασταν αλλού γι’ αλλού και δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε αυτό τον αγώνα. Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα, δεν πιστεύω ότι κάποιος ‘τρυπήθηκε’ από αυτή την ομάδα. Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας παίκτης ύποπτος δεσμεύομαι εγώ ότι θα τον κάνω να μην βρει δουλειά ποτέ.

Όλα τα πράγματα ήταν ανώμαλα στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και πάλι εγώ φταίω γιατί δεν το κατάλαβα και καταστράφηκε μία πόλη. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο και όχι αυτό το τελείωμα. Ζητώ συγγνώμη από όλους δεν άξιζε αυτό στην πόλη».