Καλογιαννίδης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, ο μόνος παίκτης ο οποίος έχει παραμείνει στα Τρίκαλα BC από το περσινό ρόστερ, για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία κι με ένα ωραίο και εντυπωσιακό πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα φέτος θα είναι για άλλη μια χρονιά και συγκεκριμένα για 5η συνεχόμενη στην STOIXIMAN.GR Basket League και για μένα η 3η συνεχόμενη στην ομάδα. Μετά την περσινή τρομερή επιτυχία της ομάδας πετυχαίνοντας ρεκόρ με διψήφιο αριθμό νικών (10) και με την πιο σχετικά εύκολη και γρήγορη παραμονή της, ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι.

Αν και η προετοιμασία μας ξεκίνησε λίγο πιο αργά, όλοι μας έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το ρόστερ της ομάδας έκλεισε αυτή την εβδομάδα και φυσιολογικά ο βαθμός ετοιμότητας να μην είναι ακόμα υψηλός.

Το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει βρει πολύ καλό ρυθμό από τα φιλικά που έχει δώσει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς και για τους Αμερικανούς να παίξουν σε ένα μεγάλο γήπεδο με μια πολύ καλή ομάδα από το ανώτερο επίπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παιχνίδια να περνάνε. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Αν και είμαστε στην αρχή έρχονται κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα κερδίσουμε!

Καλή μπασκετική σεζόν σε όλους!