Κάμερες τοποθετούνται στο Τρικαλινό στάδιο

Ξεκίνησαν να τοποθετούν κάμερες ασφαλείας στο στάδιο Τρικάλων καθώς το απαιτεί και ο κανονισμός πλέον για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ήδη συνεργείο έχοει πιάσει δουλειά και είναι θέμα ημερών να υπάρχει κλειστό κύκλωμα και στο Τρικαλινό στάδιο.

Ενα σύγχρονο γήπεδο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του με έγχρωμες τηλεοπτικές κάμερες παρακολούθησης για το κοινό, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες σε συγκεκριμένες θέσεις και θα διαθέτουν δυνατότητες πανοραμικής λήψης και κίνησης. Αυτές οι κάμερες θα πρέπει να ελέγχουν οποιαδήποτε πρόσβαση στο γήπεδο και όλους τους δημόσιους χώρους εντός και εκτός του γηπέδου.

Το σύστημα τηλεοπτικής παρακολούθησης θα πρέπει να έχει δική του, ανεξάρτητη παροχή ρεύματος και εσωτερικό κύκλωμα. Θα πρέπει να ελέγχεται και να λειτουργείται από την αίθουσα ελέγχου του γηπέδου, στην οποία θα πρέπει να είναι εγκατεστημένες και οι τηλεοπτικές οθόνες. Θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει καθαρές φωτογραφίες τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.

Το σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του γηπέδου πρέπει να χρησιμοποιείται από τον επικεφαλής αξιωματικό της αστυνομίας αναφέρει μεταξύ άλλων ο κανονισμός ασφαλείας.