Καστρίτης: «Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε- Ενωμένοι στα δύσκολα και στα εύκολα «

Ο Γιάννης Καστρίτης προπονητής των Τρικάλων μετά την τελευταία φετινή αναμέτρηση στην Ρόδο με τον Κολοσσό δήλωσε: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Για εμάς, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Μίας ομολογουμένως πολύ επιτυχημένης σεζόν και δεν το λέω βάσει του τελικού αποτελέσματος. Αλλά, γιατί είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με παιδιά όπως ο Αλέξανδρος. Όλοι οι Έλληνες και οι ξένοι παίκτες ήταν το ίδιο. Κάθε μέρα έβαζαν συναίσθημα και προσπάθεια σε αυτό που έκαναν. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Ενωμένοι στα δύσκολα και στα εύκολα. Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα και ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας στηρίζει.

Ήμασταν ενωμένοι όλη τη χρονιά και νομίζω ότι άπαντες ευχαριστηθήκαμε το αποτέλεσμα στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών, αλλά και τη βαθμολογική κατάταξη. Να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Μόνο καλό να συναντήσουν από εδώ και πέρα.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη στήριξη και την προσπάθεια. Τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή που κάνουν τη… βρώμικη δουλειά που λέμε εμείς. Να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι στη διοίκηση, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό στα πλέι οφ και καλή Ανάσταση».