Κρουμπάλι για το ματς στα Τρίκαλα: «Η Κωνσταντινούπολη και τα Τρίκαλα»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ουσμάν Κρουμπάλι, για τον αγώνα του Σαββάτου 28/10, 18.30 στα Τρίκαλα δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ καλή για εμάς. Μετά από τις σκληρές ήττες στην αρχή της σεζόν, οι δύο νίκες που πήραμε κόντρα στην Κύμη και την Ορλαντίνα μας ανακούφισαν, γιατί βλέπουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε από την προετοιμασία να αποδίδει. Αισθανόμαστε καλά με αυτές τις νίκες, αλλά δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι γιατί έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η ψυχολογίας μας, πάντως, είναι ανεβασμένη.

Θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε κάθε ματς προσθέτουμε και από κάτι θετικό στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και σίγουρα αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε τις δύο νίκες. Αν θέλουμε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, παίκτες και προπονητές, θα δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Κατά την επιστροφή μας από την Ιταλία, σταματήσαμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχαμε μία πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη σε ένα σχολείο. Είναι πάντα ευχάριστο για εμάς να ερχόμαστε σε επαφή με νέα παιδιά και να περνάμε χρόνο μαζί τους.

Επίσης, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα που καταφέραμε να βρεθούμε στο μέρος που ουσιαστικά ξεκίνησε η ιδέα του ΠΑΟΚ. Μπορεί το ταξίδι της επιστροφής να ήταν πολύωρο και κουραστικό, αλλά αυτό το διάλειμμα στην Κωνσταντινούπολη, ήταν πολύ ευχάριστο για όλους μας.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Νιώθω έτοιμος για τον συγκεκριμένο αγώνα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλη η ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε.