Λευκή ισοπαλία στο φιλικό Βέροια-Α.Ο. Τρίκαλα

Ο Α.Ο. Τρίκαλα στο τελευταίο φιλικό του πριν από το πρώτο επίσημο ματς την ερχόμενη εβδομάδα με την Σπάρτη για το κύπελλο, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Βέροια με την τοπική ομάδα .
Στον αγώνα τα Τρίκαλα υπερείχαν , δεν απειλήθηκαν καθόλου από την ομάδα της Βέροιας αλλά και δεν κατάφεραν επιθετικά να φτάσουν σε ένα γκολ.
Απουσίασαν από πλευράς ΑΟΤ οι καλές τελικές έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα κάποιο γκολ.

Όμως στο 90΄ τα Τρίκαλα «φωνάζουν» για γκολ καθαρό που έβαλαν και το οποίο ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή. Προφανώς οι ντόπιοι διαιτητές δεν ήθελαν να χάσει η Βέροια. Το γκολ είναι πεντακάθαρο.

Ούτε καν 50 φίλαθλοι δεν πήγαν σε αυτό το παιχνίδι , ενώ οι Τρικαλινοί φίλαθλοι ξεπέρασαν τους 1000 σε δύο φιλικά και άγγιξαν αυτό το νούμερο στο τρίτο εντός έδρας που έδωσαν…

Στο 90΄το 0-1. Τα Τρίκαλα κατάφεραν να πετύχουν το γκολ με την εκπνοή σχεδόν.

Οι ευκαιρίες

Στο 4΄ο Καψάλης απομάκρυνε προ του Ζγκούρι μετά από φάουλ του Γκόλια
Στο 9΄ξανά εκτέλεση φάουλ ο Γκόλιας κεφαλιά από τον Γροντή μάζεψε την μπάλα ο Γιαγκόζης.
Στο 13΄ νέα φάση με αφετηρία τον Γκόλια που έβγαλε σέντρα παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Σουλιώτης.
Στο 14΄ σημαντική χαμένη τελική για τον ΑΟΤ . Ο Γροντής σέντρα ο Ζγκούρι από καλή θέση αστόχησε και στη συνέχεια της φάσης ο Πάνος με σουτ έσετιλε την μπάλα έξω από την εστία της Βέροιας.

Στο 48΄ σουτ από τον Ντιατάμ η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία της Βέροιας.
Στο 52΄ο Γιαγκόζης μπλόκαρε την μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόλιας.
Στο 69΄το πρώτο σουτ στην εστία του ΑΟΤ από τον Δορή με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 73΄ο Ντίνας έκανε γυριστό σουτ στην περιοχή της Βέροιας η μπάλα έφυγε έξω.
Στο 87΄ένα φάουλ του Νύχταρη, δεν ανησύχησε τον Αποστολίδη.

Στο 90΄ ακυρώθηκε κακώς γκολ του ΑΟΤ , όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο Ντιατά σκόραρε στην περιοχή, αλλά ο βοηθός σήκωσε σημαία δείχνοντας στον διαιτητή να δώσει φάουλ, οφσάϊντ, ούτε και αυτός ήξερε τι έδωσε για να ακυρωθεί ένα καθαρό γκολ.  Οι των Τρικάλων διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι΄ αυτήν  απόφαση και ζήτησαν από τον διαιτητή Μαλούτα να σφυρίξει την λήξη για να φύγουν.
Βέροια (Απ. Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Κοζάκης (56΄Ντεχέρ), Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λίταινας, Λαζόπουλος, Μπαστιάνος (56΄Νύχταρης), Ρούνεϊ

Α Ο Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46΄Αποστολίδης), Βέρτζος (82΄Μανώλης), Γιαννίτσης (46΄Αναστασόπουλος), Πάνος, Γκόλιας, Τεγούσης (46΄Τζόκιτς), Τσιάρας (46΄Τόμιτς), Γροντής (46΄Ανδρεόπουλος), Μίλιεβιτς (68΄Ντίνας), Τσίπρας (46΄Κοτσώνης), Ζγκούρι (46΄Ντιατά).