Μανωλόπουλος : «Ωραίο ταξίδι η χρονιά τελειώνει καταπληκτικά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενόψει του τελευταλίου αγώνα της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων στην Ρόδο με τον Κολοσσό αλλά και για το κλείσιμο της σεζόν έγραψε:

Γεια σας φίλοι μου,
Αυτή είναι η τελευταία φορά που επικοινωνούμε μέσα από αυτή την όμορφη διαδικασία του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι και πραγματικά απόλαυσα να μοιράζομαι με όλους τους μπασκετικούς φιλάθλους τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου και την εβδομαδιαία προετοιμασία μου για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η χρονιά για την ομάδα των Τρικάλων τελειώνει καταπληκτικά. Κάναμε ένα μεγάλο ρεκόρ καθώς φτάσαμε τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα, αριθμός πολύ μεγάλος για τα Τρίκαλα και για την πορεία τους στην 1η κατηγορία. Δίκαια νομίζω αποκαλούν την ομάδα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε ελκυστικό και όμορφο μπάσκετ και στις 2 πλευρές του γηπέδου. Πετύχαμε μεγάλες νίκες, και φανήκαμε ανταγωνιστικοί και σοβαροί σε δύσκολες έδρες και με μεγάλους αντιπάλους.
Σίγουρα οι παίχτες είναι πρωταγωνιστές αλλά ένα τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον coach Γιάννη Καστρίτη τον βοηθό του coach Δημήτρη Βαρβούνη και τον γυμναστή Πέτρο Συρακόπουλο. Η διαχείριση του υλικού και των συνθηκών που έκαναν οδήγησε την ομάδα τόσο ψηλά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε από τις ομάδες με τις λιγότερες αλλαγές στο πρωτάθλημα και ότι όλοι μιλούσαν για την χημεία των Τρικάλων εντός και εκτός παρκέ.

Κύριο ρόλο έπαιξε σ’ αυτό η διοίκηση των κ.κ.  Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Βαγγέλη Φρύδα οι οποίοι είχαν πάντα την ομάδα πληρωμένη, δεν μας άγχωσαν ποτέ και πάντα μας στήριζαν ακόμα και όταν τα αποτελέσματα ειδικά στον 1ο γύρο ήταν αρνητικά και άσχημα. Για την ομάδα των Τρικάλων πάντως μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής χρονιάς είναι ότι κατάφερε να προσελκύσει καινούργιους επενδυτές και ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του μπάσκετ παρά την κρίση και την αβεβαιότητα της χώρας μας. Αναφέρομαι στους κ.κ. Πολονύφη, Χριστοδουλόπουλο που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται συνεχώς κοντά μας.
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους παίχτες αξίζει σε όλο το υπόλοιπο σταφ που βοηθάει και εξυπηρετεί την ομάδα: τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Γιώργο Παπαγεωργόπουλο,  τον γενικό αρχηγό Γιώργο Φούντα, την Νάντια Καραγεώργου,  τους 2 Gms της ομάδας Κώστα Κωτούλα και Τόμμυ Κυρίτση τον φροντιστή Χρήστος Μότσιο και τον  φυσιοθεραπευτή Σταμάτη Αλμπάνη. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την οικογένεια Μπραχάλα,  τον κύριο Απόστολο και τον Παναγιώτη που ήταν όλη την χρονιά κοντά μας.
Για το τελευταίο παιχνίδι στην Ρόδο δεν εχω να πω πολλά αφού ουσιαστικά για μας βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει καθώς ακόμα και με νίκη δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα play-offs .Σίγουρα όμως όλοι έχουμε αγωνιστικά κίνητρα να τελειώσουμε την χρονιά όπως μας αρμόζει και κυρίως με αξιοπρέπεια. Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως το ταξίδι μου στην Ρόδο καθώς το νησί αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου (ακόμα και πρώτο μπορώ να σας πω) να κάνω Πάσχα με τους ανθρώπους που νιώθω οικογένεια μου την Μαρία και τον Τζόρνταν αλλά και φυσικά τους γονείς μου που θα είναι στην Ρόδο.
Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και εύχομαι η Θυσία και η Ανάσταση του Χριστού να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να μας δείξει τον σωστό δρόμο.