Ο Πετράκης είπε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε από τον ΑΟΤ!

Ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού Πετράκης λογικά θα ήταν σε άλλο γήπεδο και δήλωσε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε από τα Τρίκαλα τα οποία στο πρώτο ημίχρονο και παρά την αποβολή στο 32΄ είχαν μόνο αυτά τις ευκαιρίες αλλά και με δέκα παίκτες δύο τεράστιες ευκαιρίες ακόμη στο δεύτερο μέρος . Τα οποία Τρίκαλα στην τακτική και μέχρι την αποβολή ήταν εξαιρετικά  . Η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε καμία φάση ή τελική όπως θέλουν να την λένε.   Οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο ποιοτικό, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ελέγχουμε το παιχνίδι, χωρίς να μπορέσουμε να γίνουμε απειλητικοί. Αναφέρομαι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη σίγουρα δεν απειληθήκαμε από την ομάδα των Τρικάλων, εκτός από τη στημένη φάση που δεχτήκαμε το γκολ και δύο μακρινά σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων, μέχρι το 90′ κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Βρήκαμε καταστάσεις να δημιουργήσουμε μπροστά στην αντίπαλη εστία, με υπομονή. Υπήρχε μαζική άμυνα, αλλά με ορθολογικό τρόπο, κάναμε πάνω από δέκα τελικές στο β’ μέρος. Βάλαμε μόνο ένα γκολ. Δεν μπορώ να σχολιάσω το αυτογκόλ, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το προσπερνάμε. Κι άλλες ομάδες έχουν βάλει αυτογκόλ όταν έχουν παίξει μαζί μας. Όλα αυτά είναι κύκλος και γυρίζει. Η ομάδα με οποιονδήποτε αντίπαλο αποδίδει αρκετά καλά και όλο αυτό μας ευχαριστεί. Μπράβο στους παίκτες για την εικόνα τους. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων».