Όλα έτοιμα για το 3ο ΜΤΒ Τρικάλων στον λόφο Προφήτη Ηλία

Την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 11π.μ. ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Ο αγώνας απευθύνεται κυρίως στις μικρές αγωνιστικές  κατηγορίες της ποδηλασίας και στόχος μας είναι η ανάπτυξη της ποδηλασίας στα Τρίκαλα.

Αυτός ο αγώνας είναι ο πρώτος από τους πέντε για το 2017 που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Π.Σ.Τρικάλων.  Οι μικρές ηλικιακά κατηγορίες  είναι το μέλλον της ποδηλασίας και αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα μας ασχολείται περισσότερο με αυτές τις κατηγορίες. Η ποδηλατική  ακαδημία μας θα συμμετέχει στον αγώνα με περίπου 30 άτομα, και βασικός στόχος όλων των παιδιών εκτός της διάκρισης, είναι να κερδίσουν αγωνιστικές και ποδηλατικές εμπειρίες.

Ο λόφος προφήτη Ηλία είναι ένας πραγματικός παράδεισος για άθληση μικρών αλλά και μεγάλων  παιδιών με ποδήλατο. Έτσι ένας ακόμη  στόχος της διοργάνωσης  είναι η προβολή του χώρου, ώστε στο μέλλον να χρησιμοποιείται  περισσότερο για άθληση. Την Κυριακή στον αγώνα αναμένεται πλήθος ομάδων, αθλητών και θεατών. Η ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) είναι ένα εντυπωσιακό  άθλημα που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές χορηγούς του Π.Σ.Τρικάλων, αλλά και τους χορηγούς αθλοθέτες του αγώνα που μας βοηθάνε έμπρακτα να αναπτύξουμε στην πόλη μας αυτό το ¨μαγικό¨ άθλημα που ονομάζεται Ποδηλασία.

 

Δείτε περισσότερα στην παρουσίαση του αγώνα: https://sway.com/uXBqi4iw2w5Q8RZY

Δείτε μια παρουσίαση της ομάδας μας: https://sway.com/tShgih5DRfJgMtYh

Δείτε όλους τους αγώνες μας για το 2017: https://sway.com/xBeQW6XMvppu24oR