Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ «Φάνης Φόρος»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Τουρνουά παιδικού μπάσκετ στην μνήμη του Φάνη Φόρου, που διοργάνωσε ο Κρόνος Τρικάλων.   
Για την ιστορία να πούμε ότι το τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά το κέρδος ήταν για όλους με τα θερμά λόγια όσων έλαβαν μέρος στην μπασκετική γιορτή. Ενώ τα μικρά ταλέντα πρόσφεραν θέαμα στους αγώνες που έπαιξαν.

Μετά το τέλος των αγώνων της Παρασκευής  έγιναν οι βραβεύσεις. Ο Παναθηναϊκός πήρε την μεγάλη… κούπα και ακολούθησαν οι υπόλοιπες ομάδες.
Ενώ τιμήθηκε και η Περιφέρεια Τρικάλων για την βοήθεια στον τουρνουά, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ντίνο Μπάρδα να παίρνει την πλακέτα. Ακολούθησε ο δήμος Τρικκαίων με τον αντιδήμαρχο Άκη Αναστασίου. Πλακέτα πήραν οι γιατροί του αγώνα Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και Παρασκευή Σούκουλη. Ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα οι Δημήτρης Ντούγκος, Γιάννης Μυλωνάς, Γιώργος Καλαϊτζής, Κατερίνα Δελή, Χαράλαμπος Καραμανλής και Γιώργος Παρδακίδης.
Ο πρόεδρος του Κρόνου Βαγγέλης Τσιορλίδας μετά το τέλος του τουρνουά δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Για εμάς ο Φάνης Φόρος θα είναι πάντα στην μνήμη μας και δίνω την υπόσχεση ότι κάθε χρόνο θα προσπαθούμε το τουρνουά να γίνεται όλο και καλύτερο».
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο προπονητής Άγγελος Τσικλίρας τόνισε: «Έχουμε πάει σε πολλά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, αλλά εδώ στα Τρίκαλα μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Αν μας καλέσουν του χρόνου θα είμαστε εδώ, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Κρόνου για όσα έκανε για εμάς. Και νομίζω ότι το ταλέντο υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ».
Ενώ από την πλευρά του Περιστερίου η κόουτς Κατερίνα Δελή τόνισε: «Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ, μας άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση και όσα είδαμε και εδώ και στα Μετέωρα. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Κρόνου και ευχόμαστε τα καλύτερα».
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής
Γ. Σ. Περιστερίου – Κεραυνός Λάρισας 48-52
Κρόνος Τρικάλων– Παναθηναϊκός 19-76
Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής
Κρόνος – Περιστέρι 31-68
Παναθηναϊκός – Κεραυνός Λάρισας 50-46
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής
Περιστέρι – Παναθηναϊκός 77-87
Κρόνος – Κεραυνός Λάρισας 42-103
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Παναθηναϊκός 6
2. Κεραυνός Λάρισας 5
3. Περιστέρι 4
4. Κρόνος 3