Ομαδική προσφυγή στην Σπάρτη αμφίβολο το ματς στις Σέρρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr οι παίκτες της Σπάρτης κατέθεσαν ομαδική προσφυγή και το ταξίδι στις Σέρρες είναι αμφίβολο.  Αν τελικά η ομάδα δεν ταξιδέψει για τον αγώνα της Κυριακής 12 Μαϊου στις Σέρρες που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα, και αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα και τιμωρείται με πρόστιμο από 8 έως 40 χιλιάδες.  Αν η ομάδα δεν κατέβει σε δεύτερο και τρίτο αγώνα τότε αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, όπως ορίζεται από τον κανονισμό.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκαθαρίσει ότι με τον Δημήτρη Νικόλαρο δεν κατεβαίνουν σε αγώνα. Εξαιτίας του οικονομικού θέματος τίθεται θέμα επιβίωσης για αυτούς και αναζητούν με κάποιον να μιλήσουν για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του report24.gr οι παίκτες της ΑΕ Σπάρτης αποφάσισαν πριν λίγο να μην μεταβούν στις Σέρρες για το αυριανό παιχνίδι.

Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγο μετά από συνάντηση των παικτών ενώ ετοιμάζουν να δώσουν στην δημοσιότητα και μια ανακοίνωση για όλα τα τελευταία γεγονότα.