Παγκορασίδες / Αμπελώνας-Ασκληπιός 3-1

 Με μία εκτός έδρας ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των Παγκορασίδων του Ασκληπιού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας .

Σε ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 30/4 στον Αμπελώνα της γειτονικής Λάρισας, δεν κατάφερε να συνεχίσει το τελευταίο σερί νικών που είχε στο ενεργητικό της και έχασε από τον τοπικό Φιλαθλητικό με 3-1 σετ.

Στα δύο πρώτα σετ ο Αμπελώνας ήταν πιο ουσιαστικός και κέρδισε με μία διαφορά 8 και 7 πόντων αντίστοιχα. Η ομάδα όμως του Ασκληπιού στην συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να κερδίσει το τρίτο σετ και να μειώσει την διαφορά σε 2-1.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα του Συλλόγου μας, παρά την αγωνιστικότητά της, δεν κατάφερε, παρόλο που το σκορ ήταν πολύ κοντά, να είναι αυτή ο τελικός νικητής και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα των Παγκορασίδων παρά την ήττα, προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ το Σαββατοκύριακο 6-7/5/2017 σε ουδέτερο γήπεδο, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες καθώς επίσης και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

ΟΜΑΔΑ 1ο ΣΕΤ 2ο ΣΕΤ 3ο ΣΕΤ 4ο ΣΕΤ ΠΟΝΤΟΙ
Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ 25 25 18 25 93
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 17 18 25 21 81

Διαιτητής : Νίκα Μίνσερ

Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ : Κατσιούρα Ε.,  Χρυσοβέργη Β.,  Γκιόζι Ν.,  Τζάρα Σ.,  Γκουλιάρα Ε.,  Φώτου Χ.,  Φράγγου Ε.,  Ακριβούλη Α.,  Γεροκώστα Θ., Παπακωνσταντίνου Ε.,  Τσολάκη Μ.

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Κοτσίρα Θ.) Παλαβράκη Ν.,  Ταρατόρα Γ.,  Φουτσιτζή Ε.,  Ταμπρατζή Α.,  Γκιούρκη Α.,  Κόκκαλη Σ.,  Παππά Κ.,  Γεωργίου Σ