Παπαστεργίου για Τρίκαλα BC :»Πέσαμε τιμώντας το όνομα της πόλης και τα αθλητικά ιδανικά»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για τον υποβιβασμό της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων:

» Υπό άλλες συνθήκες σήμερα το FB θα κατακλύζονταν από αναρτήσεις για την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων.
Όμως φέτος δεν μας πήγε η χρονιά και πέσαμε…
Πέσαμε, τιμώντας το όνομα της πόλης και τα αθλητικά ιδανικά, με διπλό μέσα στον Κόροιβο, που τα έπαιζε όλα για όλα για την παραμονή.
Σώσαμε στην ουσία τον Πανιώνιο, έτσι για να χαρεί και ο αδελφός μου!
Όταν πριν από 3 μήνες η ομάδα είχε φτάσει στο «αμήν», σε μία συνάντηση στην αίθουσα Δημ. Συμβουλίου είπα ότι στόχος ήταν η παραμονή, αλλά ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να τον πετύχουμε, τουλάχιστον να πέσουμε με αξιοπρέπεια. Και αυτό κάναμε. Το παλέψαμε αλλά…
Συγχαρητήρια στους φιλάθλους που έμειναν -αν και λιγότεροι- μέχρι το τέλος δίπλα στην ομάδα, στην προηγούμενη διοίκηση η οποία παρά τα μεγάλα της λάθη, μας χάρισε πέντε όμορφα χρόνια στην Α1, σε όλα τα παιδιά της ομάδας που έπαιζαν σα να μην έτρεχε τίποτε, στον κόουτς Φώτη Τακιανό που στα δύσκολα έμεινε εδώ και προσπάθησε και στον πρόεδρο Βαγγέλη Φρύδα,  ο οποίος, μόνος του, θα έχει να σηκώσει πλέον ένα φορτίο, δυσανάλογα μεγάλο με αυτό που του αναλογεί. Θα το παλέψουμε, θα ξανασηκωθούμε!»