Παραίτηση Μπρισίμη από τον πάγκο του Διγενή

Την παραίτησή του από τον πάγκο του Διγενή Νεοχωρίου ανακοίνωσε ο προπονητής Βαγγέλης Μπρισίμης.

Ο Βαγγέλης Μπρισίμης ανακοίνωσε στη διοίκηση ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας διότι διαπίστωσε ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, προσθέτοντας πάντως ότι αποχωρεί σα φίλος και έχει τα καλύτερα να πει τόσο για τους ποδοσφαιριστές του, όσο και τη διοίκηση του σωματείου.

Μετά την εξέλιξη αυτή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η διοίκηση του Διγενή, άμεσα έκανε τις κινήσεις της όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση, δίνοντας τα ηνία σε δύο ιδιαίτερα έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ο οποίος θα κάθεται στο εξής στον ερυθρόλευκο πάγκο, ντεμπουτάροντας στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τα Μετέωρα, ενώ θα έχει δίπλα του άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Ζαφείρη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς ο ίδιος βρισκόταν πέρυσι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στο Νεοχώρι.

Σκοπός της διοίκησης είναι αυτό το σχήμα να μην αλλάξει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και όλοι ενωμένοι να παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και την εκ νέου κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΤ, που είναι και αυτός σημαντικός στόχος.

Παράλληλα και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές δείχνουν την επιθυμία να προσπαθήσουν μέχρι τέλους για το καλύτερο, ενώ  είναι πιθανή η ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις, όπου υπάρχουν κενά.

oichalianews.gr