Παραίτηση Τσάλου από πρόεδρος του ΟΦΗ

«Το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθώ», επισήμανε μεταξύ άλλων στην προσωπική του σελίδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος.

Η δήλωση παραίτησης στην προσωπική του σελίδα αναρτήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης 10 προς Πέμπτη 11 Ιανουαρίου.

Ο Φώτης Τσάλος ξεκινάει λέγοντας πως «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» και συνεχίζει. Αναφέρει πως έβαλε 360.000 ευρώ, χρήματα που θα στερηθούν τα παιδιά του και είναι κόποι μια ολόκληρης ζωής και ότι μετά από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και μεγάλες διακυμάνσεις στο τι θέλει εκείνος και τι θέλουν οι μέτοχοι, θεωρεί ότι το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθεί.

Για τους μετόχους εξαπολύει και πάλι βολές, δηλώνοντας πως δημιουργούσαν συνεχώς αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ στραγγάλισαν οικονομικά τον ίδιο και κατ’ επέκταση την ομάδα και έβαλαν τους εγωισμούς τους πάνω από την ομάδα. Μιλάει για 250.000 ευρώ οφειλές της προηγούμενης διοίκησης σε Εφορία, ΙΚΑ και προσφυγές, άνοιγμα το οποίο αν είχε καλυφθεί δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και για αδιαμφισβήτητο έργο το εξάμηνο που ήταν στην προεδρία.

Κάνει λόγο πως για να μπορέσει ένας άνθρωπος να διοικήσει, πρέπει να κάνει βαθιές τομές και να διώξει τους μισούς που ασχολούνται με τον ΟΦΗ και δεν σημαίνει πως όποιος αγαπά την ομάδα θα πρέπει να είναι και μέσα στη λειτουργία της. Όπως λέει η ομάδα χρειάζεται στεγανά. Κλείνοντας τονίζει ότι συνεχίζει να είναι κοντά στην ομάδα ως στρατιώτης, πως παραμένει ο μεγαλομέτοχος με 26% και τις μετοχές του προτίθεται να τις κάνει δώρο σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ και σε κάθε φίλαθλο θα δώσει 5 μετοχές δώρο.