Παραιτήθηκε ο Χρήστος Σακελλαρίου από το Δ.Σ. του Διγενή

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Διγενή υπέβαλλε λίγες ώρες μετά τη φιέστα ανόδου ο Αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Χρήστος Σακελλαρίου.

Ο κ. Σακελλαρίου ήταν από τους κύριους εμπνευστές και πρωτεργάτες της συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 από την Α1 ερασιτεχνική και οδήγησε 3 χρόνια αργότερα στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΤ, στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής και στην άνοδο του Διγενή στη Γ’ Εθνική για δεύτερη φορά στην ιστορία.

Όπως εξήγησε στο OichaliaNEWS οι λόγοι της παραίτησής του είναι επαγγελματικοί καθώς οι πολλές υποχρεώσεις δεν του δίνουν τη δυνατότητα να ασχοληθεί από δω και πέρα στο έπακρο με την ομάδα. Θα συνεχίσει όμως όπως μας τόνισε, να συνδράμει οικονομικά στο σύλλογο και να συνεισφέρει σε ότι χρειαστεί στην ιδιαίτερα απαιτητική νέα σεζόν.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ανιδιοτελή στήριξη τους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους προπονητές και ειδικά των Κώστα Ζαφείρη, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιστροφή του Διγενή στις ένδοξες μέρες.