Παίζει ο Αστέρας στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου, υποδέχεται την Ίριδα Καβάλας(Κυριακή 23/4, ώρα 12.00΄, Κλειστό Μπάρας).
              Ο αγώνας είναι κομβικός για την Τρικαλινή ομάδα, η οποία, όπως και η Καβάλα, μέχρι τώρα έχει μια νίκη και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και κατεβαίνει στο παρκέ με αποκλειστικό στόχο την  καλή εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανέκαθεν παρουσίαζαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι της ίδιας δυναμικότητας, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία, που είναι μοιρασμένη.  Φέτος βέβαια είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και για τις δύο ομάδες, που εκτός από τη δεύτερή τους νίκη αναζητούν και  τη σταθεροποίση του αγωνιστικού τους προφίλ σε καλό επίπεδο.

Αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας, ένα πραγματικό ντέρμπι  μεταξύ δύο αξιόμαχων αντιπάλων, όπου οι παίκτες του Αστέρα θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την κατάκτηση της νίκης.

             Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο ‘Ηφαιστος Πάτρας υποδέχονται τον Μ.Αλέξανδρο Θεσ/κης ενώ οι Αργαναύτες Βόλου αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον πρωτοπόρο Άρη Θεσ/κης