Πολλοί μπερδεύτηκαν…

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Α Ο Τρίκαλα θα έχει στις Σκαμνιές Πηγής γήπεδο για προπόνηση σε λίγες ημέρες, πολλοί μπερδεύτηκαν με το άλλο άκουσμα της είδησης πριν από καιρό για το αθλητικό κέντρο του Α Ο Τρίκαλα στην Σωτήρα. Και μάλιστα εκφράζουν και διάφορα σχόλια τα οποία δεν στέκουν πουθενά.

Φυσικά όταν διαβάζεις κάτι και δεν ξέρεις τι ακριβώς διαβάζεις ή όταν ακούς αλλά στην  πραγματικότητα δεν ακούς καλά, παθαίνεις κάτι και μπερδεύεσαι. Υπάρχει επίσης και η λεγόμενη παραπληροφόρηση η οποία γίνεται για διάφορους λόγους και για να μπερδεύουν την κοινή γνώμη αυτοί που την υποκινούν για τους δικούς τους σκοπούς.

Στην περιοχή της Σωτήρας (φωτό) ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε έκταση για γήπεδα, για τον Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο Ερασιτέχνης Α Ο Τρίκαλα για όσους δεν γνωρίζουν είναι το μητρικό σωματείο . Έχει στην δικαιοδοσία του, τα τμήματα υποδομής , δηλαδή μπαμπίνι-προτζούνιορ-τζούνιορ-προπαίδες-παίδες, την ερασιτεχνική ομάδα  η οποία σε συνεργασία με την ΑΕΤ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής και την εφηβική ομάδα  η οποία σε συνεργασία με τον Αστέρα Αρδανίου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής.

Στην περιοχή Σκαμνιές Πηγής (φωτό κάτω) του Δήμου Πύλης, η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα , η επαγγελματική δηλαδή ομάδα, σε συνεργασία με τον  Α Ο Πηγής θα μπορεί να προπονείται και να χρησιμοποιεί  γήπεδο το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες και τις εκεί αθλητικές εγκαταστάσεις. Η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα έχει στην δικαιοδοσία της την ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική δηλαδή την λεγόμενη football league και την ομάδα Νέων την λεγόμενη Κ19 που αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ Νέων. Αν κάποτε η ΠΑΕ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ , τότε θα έχει στην δικαιοδοσία της και τις ομάδες παίδων Κ15, εφήβων Κ17 και Νέων Κ20.