Πόσλεϊ: «Δεν πληρώθηκα ούτε μία φορά από τον Κόροιβο»

Τη δική του οργισμένη απάντηση έδωσε ο Μάρκους Πόσλεϊ μετά την κίνηση του Κόροιβου Αμαλιάδας να ακυρώσει τα εισιτήριο επιστροφής του στις ΗΠΑ. 

Οργισμένος από την ενέργεια της διοίκησης του Κόροιβου να ακυρώσει το εισιτήριο επιστροφής του στις ΗΠΑ είναι μοιραία ο πρώην γκαρντ της ομάδας, Μάρκους Πόσλεϊ.

Ο Αμερικανός απάντησε μέσω Twitter κάτω από την είδηση που δημοσίευσε το «sportando» και τόνισε ότι ποτέ δεν πληρώθηκε στην ώρα του, ενώ κατόπιν των όσων έγιναν, δήλωσε χαρούμενος που πλέον δεν θα υπάρχει η ομάδα του Κόροιβου. Αναλυτικά όσα έγραψε:

 «Ούτε μία πληρωμή στην ώρα της. Έκανα τα πάντα για αυτή την ομάδα, αλλά για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι, που χάθηκε στο τέλος της σεζόν. Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για να έχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής.

Για τον GM και τον πρόεδρο του Κόροιβου να κατηγορεί λανθασμένα εμένα και τον Κάτσον ότι δώσαμε το παιχνίδι και δωροδοκηθήκαμε με στοιχήματα είναι τρελό. Έδειξα μόνο σεβασμό και δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή την ομάδα και την πόλη για 9 μήνες, χωρίς να λάβουμε ούτε μία πληρωμή για μας και την οικογένειά μας. Είναι τρελό να καταστρέφουν τα ονόματά μας. Κανένας δεν ήταν αρκετά άντρας να έρθει κατά πρόσωπο και να με αντιμετωπίσει. Είμαι πληγωμένος από την ήττα, αλλά έπειτα από αυτή τη δειλή απάντηση, είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα, έτσι δεν θα υπάρξουν παίκτες να περάσουν ό,τι έπρεπε να περάσουμε εμείς», αναφέρει στην απάντησή του ο Πόσλεϊ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός έλαβε απάντηση από τον Τσέικ Σανέ, που αγωνίστηκε πέρσι στον Κόροιβο, λέγοντας: «Λυπάμαι που το ακούω αυτό φίλε. Ο Κόροιβος ακόμα μου χρωστάει λεφτά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα πάρω ποτέ. Δεν αξίζουν να έχουν καμία ομάδα σε κανένα επίπεδο».

ΠΗΓΗ sport-fm.gr