Το πούλμαν του Απόλλωνα θα παρουσιαστεί μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα

Τα αποκαλυπτήρια του νέου του πούλμαν θα κάνει μετά το ματς με τα Τρίκαλα ο Απόλλων Σμύρνης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελαφρά Ταξιαρχία, το πούλμαν που θα μεταφέρει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα είναι κατασκευασμένο στα πρότυπα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ανακοίνωση:Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τα Τρίκαλα (Κυριακή, 21/5/2017, 17:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League, θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους το λεωφορείο της ομάδας μας.

Ο «Ίωνας» με αριθμό κυκλοφορίας Ι.Τ.Ρ 1891 –που συμβολίζουν τα αρχικά «Ιωνάς Της Ριζούπολης» και το 1891 το έτος ίδρυσης του σωματείου μας- κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας μας, στα πρότυπα αυτού της Ρεάλ Μαδρίτης και θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα (19:15) , θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και θα τελεστούν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Real_Madrid