Πρόσκληση για μεγάλο καμπ στη Νορβηγία έλαβε ο ΣΟΑΤ

Μια ιδιαίτερη τιμητική πρόσκληση-διάκριση για τον προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη   και Αθλητές του, καθώς οι Διοργανωτές  του μεγαλύτερου και φημισμένου προπονητικού Καμπ Ταε κβοντο στις Σκανδιναβικες χώρες με την επωνυμία «Rora International Taekwondo Camp 2018» και συγκεκριμένα στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας τους προσκάλεσαν να μεταβούν εκεί από 15  εως 21 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη διεθνή αναγνώριση και στις Σκανδιναβικές χώρες για τον Νίκο Παϊταρίδη καθώς θα είναι βασικός εισηγητής στο σεμινάριο -αγωνιστικό Καμπ μαζί με τους Ολυμπιονίκες BIANCA WALKDEN και AARON COOK, τον Παγκόσμιο JALAL KHODAMI και τον προπονητή Εθνικής Νορβηγίας Dr. DAVE COOK όπου θα παρουσιάσουν σύγχρονη αγωνιστική τακτική.
Διάκριση όμως και για τους αθλητές του ΣΟΑΤ καθώς οι διοργανωτές θα καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδά τους. Οι αθλητές που θα μεταβούν στη Νορβηγία είναι οι: ΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΤΣΙΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ. Την τελευταία μέρα οι αθλητές θα μετέχουν σε αγώνες.